Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 'Koçum benim' dizisinin oyuncuları şimdi ne yapıyor? Son dakika magazin haberleri
        1

        AYTEKİN TEKER / ateker@haberturk.com

        90'lı yıllarda 'Çılgın Bediş' ile başlayan, 'Eyvah Babam' ve 'Kampüsistan' gibi yapımlarla devam eden gençlik dizilerinden biri olan 'Koçum Benim', 70'lerde çekilen 'Beyaz Gölge'den uyarlanmıştı. Tarık Akan'ın önderliğindeki yapımda, lise basketbol takımının, arkadaşlık, aşk ve aile ilişkileri anlatılıyordu. Günümüzdeki pek çok ünlü oyuncunun, izleyiciyle tanışmasına fırsat tanıyan dizide, Engin Altan Düzyatan, Yasemin Özilhan, Ozan Güven ve İsmail Hacıoğlu gibi isimler rol alırken, bazı karakterleri canlandıran oyuncular ise artık ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor...

        2

        TARIK AKAN (KOÇ CAN)

        Türk sinemasının efsane isimlerden Tarık Akan, dizide basketbol koçuydu. Akciğer kanseri nedeniyle 16 Eylül 2016'da aramızdan ayrılan usta oyucunun ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu.

        3

        121 kez beyazperde de boy gösteren ve 8 kez Altın Portakal Ödülü kazanan aktör, Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu'nda düzenlenen anma etkinliği sonrasında, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Bakırköy Mezarlığı'na defnedilmişti.

        4

        OZAN GÜVEN (UMUT)

        Şener Şen ve Türkan Şoray'ın da rol aldığı 'İkinci Bahar' dizisinden sonra 'Koçum Benim'de adından söz ettiren Ozan Güven, daha sonra, 'Aslı ile Kerem', 'Bir İstanbul Masalı', 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Fi' gibi yapımlarda rol aldı. Ekranların aranılan yüzü oldu.

        5

        Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığını yönelik çıkan haberlerden sonra final yapan 'Babil' dizisinin kadrosundan çıkartıldı. 45 yaşındaki Ozan Güven, Bulutsuz'un açtığı şiddet davasından dolayı 21 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak.

        6

        ZİHNİ GÖKTAY (OKUL MÜDÜRÜ İSMAİL YILDIRIM)

        Tarık Akan'dan sonra dizinin başka bir tecrübeli oyuncusu ise Zihni Göktay'dı. Türk sinemasınında önemli yeri olan 'Tosun Paşa', 'Fahriye Abla', ve 'Atla Gel Şaban' gibi filmlerde rol alan usta oyuncu dizide okul müdürünü canlandırıyordu.

        7

        75 yaşındaki oyuncu Göktay Muammer Karaca ve Nejat Uygur'un ardından Cibali Karakolu adlı oyunda "Komiser Cafer Sabbah" karakterini devam ettirmektedir.

        8

        EBRU CÜNDÜBEYOĞLU (DENİZ HOCA)

        1993 yılında kendisi de annesi gibi Türkiye 4. Güzeli seçildi ve aynı yıl televizyon kariyeri başladı. Hafta içi her gün, canlı yayınla seyirci karşısına çıktığı "Sabah Şekerleri" büyük bir seyirci kitlesi tarafından tanınmasını sağladı. Kenan İmirzalıoğlu ve Zeynep Tokuş'un başrollerinde yer aldığı Deli Yürek dizisinden sonra Koçum Benim'de rol alan 46 yaşındaki Cündübeyoğlu, ardından pek çok dizi ve tiyatro oyununda da boy gösterdi.

        9

        2003 yılında Güçlü Mete ile evlenen Cündübeyoğlu'nun 15 yaşında Duru adında bir kızı bulunuyor.

        Ebru Cündübeyoğlu, geçtiğimiz yıl hayatına ilişkin bilinmeyen bir ayrıntıyı paylaşmış ve disleksi (okuma, yazma ve dil becerilerinde problem yaşama) olduğunu açıklamıştı. Cündübeyoğlu, "Spikerlik döneminde televizyonda canlı yayında haber sunduğum dönemde çok ağlayarak bitirdiğim haberler oldu" ifadelerini kullanmıştı.

        10

        SELİN DEMİRATAR (EYLÜL)

        'Koçum Benim' dizisi Selin Demiratar'ın kariyerinde önemli bir yer aldı. Buradaki performansından sonra Kenan İmirzalıoğlu ile başrol aldığı 'Acı Hayat' dizisinde canlandırığı 'Nermin' karakteriyle bir dönem hafızalara kazındı.

        11

        2008-2010 yılları arasında 'Adanalı' dizisiyle üç sezon ekranlarda boy gösterdi. 37 yaşındaki Demiratar, Haziran 2020'de iş adamı Mehmet Ali Çebi ile Beykoz'da dünya evine girdi.

        12

        MURAT PROSÇİLER (UMUT)

        Aynı zamanda seslendirme sanatçısı olan Murat Prosçiler, bir dönemin fenomen dizisi Aynalı Tahir'de, Alişan'ın canlandırdığı Tahir karakterini seslendirdi.

        13

        45 yaşındaki oyuncu, 'Koçum Benim'den sonra 2005'te Şebnem Ferah'ın 'Çakıl Taşları' isimli video klibi ve Kolpa'nın 'Son Nefesim' ve 'Yatağın Soğuk Tarafı' adlı kliplerinde de oynadı. Prosçiler, 'Emret Komutanım', 'Kavak Yelleri' ve 'Poyraz Karayel' adlı yapımlarda boy gösterdi.

        Oyuncu, dört yıldır ekranlardan uzak.

        14

        YASEMİN ÖZİLHAN (EYLÜL)

        'Doktorlar' dizisindeki 'Ela Altındağ' karakteriyle hafızalara kazınan Yasmin Özilhan, adını ilk kez 'Koçum Benim' dizisiyle duyurmuştu.

        15

        Ünlü oyuncu, 6 Temmuz 2011'de İzzet Özilhan ile evlendi. Özilhan'ın bu evliliğinden Emine ve Ela isminde iki kız çocuğu bulunuyor.

        16

        BARIŞ AKSAVAŞ (CİHAN)

        'Mahallenin Muhtarları' ve 'En Son Babalar Duyar' dizilerinden sonra 'Koçum Benim'de rol alan Barış Aksavaş, kendi dönemlerinin popüler yapımları olan 'Bir İstanbul Masalı', 'Aşkım Aşkım', 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Çarpışma'da boy gösterdi.

        17

        Aksavaş son olarak finaş yapan 'Babil' dizisinde rol almıştı. 2001 yılında evlenen oyuncunun Atlas adında bir oğlu var.

        18

        YASEMİN ÖZTÜRK (CEREN)

        Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim gördü. Pek çok televizyon programında sunuculuk yapan Yasemin Öztürk, o dönem gençlik dizilerinin aranılan isimlerinden biri oldu.

        19

        'Üvey Baba', 'Kurtlar Vadisi' ve 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' gibi dikkat çeken dizilerde rol aldı. 2017'de Cem Yılmaz'ın yapımcılığını üstlendiği 'Deli Aşk' filminde izleyici karşısına çıktı.

        20

        HAKAN KA (HAKAN)

        Tam adı Hakan Karayaşar olan oyuncu ve sunucu, dizideki pek çok isim gibi 'Koçum Benim' ile ilk kez ekran karşısına çıktı. 'O şimdi asker' ve 'Mustafa hakkında her şey' filmlerinde rol aldı. 2009 yılında " M.A.T." adlı polisiye dizide 'Hakan Asver' karakterini canlandırırken Demir Karahan, Nefise Karatay ve İbrahim Çelikkol ile birlikte boy gösterdi.

        21

        2015'te sunuculuğunu Murat Başoğlu'nun yaptığı jüri koltuğunda Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru ve Ümit Erdim'in olduğu "Benzemez Kimse Sana" yarışma programına katıldı. Hakan Ka, şu sıralar FB TV kreatif direktörlük yapıyor.

        22

        YELİZ DOĞRAMACILAR (YELİZ)

        Ruhsar'daki 'Çıtırcık' karakteriyle karşımıza çıkan Yeliz Doğramacılar pek çok programda sunuculuk da üstlendi. 'En Son Babalar Duyar', 'Gurbetçiler' ve 'Hayat Bilgisi' gibi dönemin popüler yapımlarda rol alan 42 yaşındaki oyuncu, son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ekranlara geldi.

        23

        Doğramacılar, 2009'da Nevzat Arman ile evlendi. Ünlü oyuncunun bu birlikteliğinden 2 çocuğu dünyaya geldi.

        24

        KIVANÇ BAŞKAN (EMRE)

        Kıvanç Başkan diziden sonra ekranlardan uzaklaştı. 2005 yılında 'Eğreti Gelin' filminde de rol aldıktan sonra 2016'da da korku filmi 'Gece Seansı'nda boy gösterdi.

        25

        Ekranlardan uzak olan oyuncu, şu sıralar proje yönetimi ve pazarlama danışmanlığı üzerine çalışıyor.

        26

        NEHİR ERDOĞAN (PELİN)

        Nehir Erdoğan da ilk kez bu dizisi ile ekran önüne çıktı. Ardından sırasıyla 'Yabancı Damat', 'Reaksiyon' ve 'Fi' gibi yapımlarda rol aldı. . 2008 yılında, Huysuz Virjin, İbrahim Tatlıses gibi isimlerin jüri koltuğunda bulunduğu 'Popstar Türkiye' programının sunuculuğunu Osmantan Erkır ile birlikte üstlenmesi tanınırlığını artırdı.

        27

        Erdoğan, 2014’te görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil’le nikah masasına oturmuş ancak evliliği 3 yıl sürmüştü. Oyuncu, 2 yıldır ressam Renan Kaleli’yle birliktelik yaşıyor. Ünlü oyuncu son olarak ise, 'Benim Adım Melek' dizisinde 'Melek' karakterine hayat veriyor.

        28

        ENGİN ALTAN DÜZYATAN (ORÇUN)

        Engin Altan Düzyatan, bu kadrodan çıkan en iddialı oyunculardan biri oldu. İlk olarak 'Ruhsar'da ufak bir rol alan Düzyatan 'Koçum Benim'den sonra onlarca dizi ve filmde boy göstermenin yanı sıra sunuculuk da yaptı.

        29

        Diriliş Ertuğrul' dizisiyle oyunculuk kariyerinde zirveye çıktı. Düzyatan, 17 kez de sinema filminde rol aldı. Ekranların aranılan yüzü olan Düzyatan, 2014 yılında sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar ile evlendi. Ünlü oyuncunun, Emir Aras ve Alara adında iki çocuğu bulunuyor.

        30

        YUNUS GÜNCE (GÖKHAN-ÇEKİRGE)

        Dizinin öne çıkan karakterlerinden birini canlandıran Yunus Günce, DJ'likten sonra ilk kez bu yapımla izleyiciyle buluştu. Oyunculuğunun yanı sıra sunuculuk da yapmaya başlayan Günce, 'Sihirli Annem' ve son olarak 'Kaçak' dizisinde rol aldı.

        31

        Günce ayrıca, 'O Şimdi Asker' ve 'Hırsız Var' fimleriyle beyazperde de seyirci karşısına çıktı. Günce, 2018'de tiyatrocu Işık Selin Kuyumcu ile dünya evine girdi.

        32

        DOĞA BEKLERİZ (ASLI)

        90'lı yıllarda televizyonda katıldığı modellik yarışmalarıyla tanınmaya başlayan Doğa Bekleriz, 1998 yılında Aynalı Tahir dizinde rol aldı. 'Koçum Benim'den sonra, 'Kızma Birader' dizisi ve 'Amerikalılar Karadeniz 2' filmiyle izleyici karşısına çıktı. Bekleriz'in ekran macerası çok uzun soluklu olmadı.

        33

        2014'te iş adamı Yusuf Uğur ile evlenip Mersin'e yerleşti. Oyuncu, 2017'de anne oldu ve oğluna Yağız ismini verdi.

        34

        FERİT AKTUĞ (ASLAN)

        Özcan Deniz, Naz Elmas ve Nebahat Çehre'nin başrollerinde oynadığı 'Haziran Gecesi' dizisiyle tanınmaya başlayan Ferit Aktuğ, ardından 'Koçum Benim' gibi gençlik dizisi olan Kampüsistan şöhretini pekiştirdi. Dönemin fenomen yapımlarından 'Kavak Yelleri'nde de boy gösteren oyuncu, 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisindeki performansıyla dikkatleri yine üzerine çekmişti.

        35

        Aktuğ, son olarak 'Eltilerin Savaşı' adlı sinema filmiyle izleyici karşısına çıktı. Oyuncu geçtiğimiz yıl, 11 senelik eşinden boşanmıştı. Çiftin bu evliliğinden iki çocuğu bulunuyor.

        36

        FİLİZ TAÇBAŞ (NİLGÜN)

        Filiz Taçbaş, ilk kez 10 yaşındayken, kamera karşısına geçti. Uzun bir süre ara verdikten sonra sinema ve dizi çalışmalarına devam etti. 1992 yılındaki 'Mahallenin Muhtarları' dizisiyle büyük bir üne kavuştu.

        37

        'Koçum Benim' dışında 'Arka Sokaklar', 'İşler Güçler' ve 'Ah Neriman' gibi yapımlarda rol aldı. Son olarak SHOW TV'nin fenomen dizisi 'Çukur'da izleyici karşısına çıktı. Hayatının büyük bölümü İzmir'de geçiren 57 yaşındaki Taçbaş, arazi alarak çiftçiliğe başladığını söylemişti.

        38

        İSMAİL HACIOĞLU (ALİ)

        Televizyona ilk kez 'Koçum Benim' ile adım atan İsmail Hacıoğlu, dizideki pek çok isim gibi kariyerini pekiştirdi. 40. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Karşılaşma' filmindeki Ömer 'Kavur' karakteriyle, "Umut Veren Genç Oyuncu" ödülünü kazandı.

        39

        'Çakal' filmindeki 'Erhan Kozan' karakteri ise ona 16. Sadri Alışık Ödülleri'nde "Yılın En İyi Erkek Oyuncusu" ödülünü aldırdı. Pek çok yapımda rol alan 35 yaşındaki Hacıoğlu, 'Ayla' filmde canlandırdığı Astsubay Kıdemli Başçavuş Süleyman Dilbirliği karakteri ile büyük beğeni topladı.

        Hacıoğlu 2010 yılında oyuncu Vildan Atasever ile evlendi. Çift 21 Ocak 2015 tarihinde boşandı. Hacıoğlu, daha sonra 5 Şubat 2016'da Duygu Kaya Kumarki ile evlendi. Çiftin bu evlilikten Yemin adında bir kızları dünyaya geldi. Hacıoğlu'nun bu evliliği de uzun sürmedi ve Temmuz 2020'de boşandı. Hacıoğlu, şu sıralar kendisi gibi oyuncu olan Merve Çağıran ile aşk yaşıyor.

        40

        SEZGİN ERDEMİR (KOVBOY BARIŞ)

        'Böyle mi olacaktı' ve 'Yılan Hikayesi' gibi yapımlarda yer aldıktan sonra 'Koçum Benim'de rol alan Sezgin Erdemir, son olarak 'Kuruluş Osman' dizisinde 'Sungurtekin Bey' karakterini canlandırıyor.

        41

        44 yaşındaki oyuncu, 'Arka Sokaklar', ve 'Melekler Korusun' gibi yapımlarda da yer aldı. Erdemir aynı zamanda eski bir basketbolcu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ