Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Alemde unutulan değil iz bırakan olmak' için polisten kaçmış!

        Konya'da polisin dur ihtarına uymayan araç sürücüsü ile polisler arasında yaklaşık 20 dakika kovalamaca yaşandı. Araç 1'i polis 4 araca çarptıktan sonra yakalandı. Madde bağımlısı olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü kendisini gözaltına alan polislere "Bu alemde unutulan değil iz bırakan olacaksın" diye bağırdı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Zafer Samancı'nın aktardığı bilgilere göre, merkez Meram ilçesi Mimar Muzaffer Caddesi üzerinde uygulama yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendiği bir aracı durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayan 19 yaşındaki Turan Ç., otomobili ile kaçmaya başladı. Bunun üzerine polisler ile şüpheli araç arasında kovalamaca yaşandı.

        REKLAM

        4 ARACA ÇARPTIKTAN SONRA YAKALANDI

        Turan Ç., idaresindeki otomobil ile merkez Karatay ilçesi Başak Mahallesi'nde bir araca çarparak kaçmaya devam etti. Şüpheli, ardından Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi kesişimindeki trafik ışıklarında önce belediye otobüsüne, ardından polis aracına ve Yaşar Y. idaresindeki araca çarparak durdu. Olayda şans eseri yaralanan olmazken Madde bağımlısı olduğu iddia edilen ehliyetsiz sürücü Turan Ç., Köprübaşı Polis Merkezi'ne götürüldüğü sırada, "Bu alemde unutulan değil iz bırakanlardan ol. Alem buysa kral biziz" diye bağırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ