Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat

        TEDxAlsancak konferansı üçüncü senesinde “Aklınızdaki Soru Ne?” sorusuna odaklanıyor. Ezel Akay, Refika Birgül, Yüce Zerey, Ece Erhan, Mehmet Şakiroğlu, Ercan Kesal, Berke Sarpaş ve Haydar Dümen gibi birçok farklı meslekten ünlü konuşmacıların katılacağı organizasyona, sıra dışı ve renkli konseptiyle Çeşme-Alaçatı Curcuna Hotel ev sahipliği yapacak. İlham veren konuşmacılarıyla, püfür püfür esen rüzgarıyla Türkiye'de ilk defa TED markalı bir konferans, salonun dışına taşacak. Alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı bu özel organizasyonun biletlerine www.biletino.com üzerinden ulaşılabiliyor.

        Konuşmacıları arasında Ezel Akay, Refika Birgül, Yüce Zerey, Ece Erhan, Mehmet Şakiroğlu, Ercan Kesal, Berke Sarpaş ve Haydar Dümen’in de yer alacağı TEDxAlsancak 2014’te davetlileri birçok sürpriz bekliyor.

        30 Ağustos’ta Çeşme-Alaçatı Curcuna Hotel’de gerçekleştirilecek olan etkinlik, saat 17’de başlayacak ve 00:30’daki After Party’ye kadar devam edecek. Etkinlikte, kahve aralarında TEDxAlsancak konuşmacılarıyla havuz başında sohbet etme imkanı bulacak olan davetliler, gece yarısı saat 01:00'e dek sürecek TEDxAlsancak AfterParty'de dilediği gibi eğlenebilecek.

        Yaşamın her alanında sıra dışı konuşmacılarıyla renkli TEDxAlsancak etkinliğini dileyen misafirler, havuz kenarından kokteyllerini yudumlayarak takip edebilecekler. Paylaşmaya değer fikirlere sınır olmadığını belirten TEDxAlsancak Küratörü Umut Mustafa Göçmen, TEDxAlsancak katılımcılarına bu sıradışı etkinliğe pantalon, gömlek ya da etekle değil, şortları, pareoları ve parmak arası terlikleriyle gelmelerini tavsiye ediyor. Alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı bu özel organizasyonun biletlerine www.biletino.com üzerinden ulaşılabiliyor. Mobil teknolojinin nimetlerini sonuna kadar kullanan Biletino’da biletler cep telefonlarına SMS olarak da gelerek ziyaretçilere büyük kolaylık sağlanıyor.

        TEDxAlsancak 2014 Programı

        30 Ağustos 2014

        15:30 – 17:00 KAYIT / Registration

        OTURUM 1 / SESSION 1

        17:00 – 18:30 KONUŞMACILAR / Speakers

        Chris Anderson videosu

        Açılış Konuşması (Umut Mustafa Göçmen – TEDxAlsancak Küratörü)

        Refika Birgül (Refika'nın Mutfağı'nın kurucusu, Hürriyet gazetesi yazarı)

        Berke Sarpaş (Girişimcilik eğitmeni, DigitalAge dergisi köşe yazarı)

        Ezel Akay (Yönetmen, oyuncu, reklam yazarı, mühendis)

        18:30 – 18:45 KAHVE MOLASI & NETWORKING / Coffee-break & Networking

        OTURUM 2 / SESSION 2 18:45 – 20:30 KONUŞMACILAR / Speakers

        TED videosu

        Özgür Bayraktar (Harvard Business Review ve Forbes dergileri yazarı)

        Mehmet Şakiroğlu (Psikolog)

        Ercan Kesal (Oyuncu, senarist, tıp doktoru, yazar)

        20:30 – 20:45 KAHVE MOLASI & NETWORKING / Coffee-break & Networking

        OTURUM 3 / SESSION 320:45 – 23:00KONUŞMACILAR / Speakers

        TED videosu

        Haydar Dümen (Psikiyatrist, seksoloji uzmanı) - Telekonferans

        Yüce Zerey (Coca Cola Türkiye İnteraktif Pazarlama Müdürü, Radikal gazetesi ve CNN Türk yazarı, Bilgi Üniversitesi eğitmeni)

        Ece Ercan (Sahne sanatçısı, oyuncu)

        Kapanış Konuşması (Umut Mustafa Göçmen – TEDxAlsancak Küratörü)

        23:00 – 01:00 TEDxAlsancak AFTER PARTY

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ