Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Antalya'da 3 ay önce eşini trafik kazasında kaybeden alkollü sürücü Kadir Barış'ın çarptığı araçta arka koltukta bulunan annesinin kucağındaki 8 aylık E. A., kırılan yan camdan fırlayarak kaldırıma uçtu.

Yan camdan fırlayıp öldü
Otomobilde anne kucağında seyahat eden sekiz aylık bebek, sürat yapan bir aracın çarpması sonucu kırılan yan camdan fırlayarak, hayatını kaybetti.

Antalya'da bir turizm firmasında çalışan Davut A., eşi ve iki çocuğunu da alarak önceki gün iş arkadaşının evine ziyarete gitti. Saat 22.30 sıralarında dönüşe geçen Davut A., hareket ettikten 50 metre sonra tali yoldan caddeye çıkmak istedi. Bu sırada yeni aldığı BMW ile hız denemesi yapan Kadir Barış, caddeye çıkmak isteyen Davut A.'nın kullandığı araca hızla çarptı.

Kaldırıma fırladı
Çarpmanın etkisi ile araç savrulurken, ön camı çatladı, yan camı ise kırıldı. Arka koltukta oturan Dilek A.'nın (26) kucağında bulunan sekiz aylık E.,
kırılan yan camdan fırlayarak,kaldırıma düştü. Kısa süreli şok geçiren Dilek A., yaralı eşi ve dört yaşındaki oğlu E.'yi unutup beş metre öteye fırlayan bebeğinin yanına gitti. Bebeğini kanlar içinde bulan Dilek A.'nın çığlığına yoldan geçenler yetişti. Vatandaşlar gözü yaşlı kadını bebeğin yanından alarak hastaneye götürdü. Kazada yaralanan Davut A.ve oğlu E. de olay yerine gelen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, küçük bebeğin cesedi incelemenin ardından Adli Tıp Morgu'na gönderildi.


Eşi de kazada ölmüş
Kazada yaralanan diğer aracın sürücüsü Kadir Barış ise Antalya Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonraAnne Dilek A., sinir krizi geçirdi.gözaltına alındı. Alkollü olduğu saptanan ve yaklaşık üç ay önce Konya'daki trafik kazasında bir yıllık eşini kaybettiğini söyleyen Kadir Barış tutuklandı. Barış'ın, beşinci viteste hız yaptığı belirtildi. Tedavisinin ardından taburcu edilen anne Dilek A.'ya bebeğinin öldüğü söylenemedi. Hastanede sürekli bebeğini sayıklayan ve "Oğlumu kazadan sonra gördüm. Sadece başında kan izi vardı. Yaşadığını biliyorum" dediği öğrenilen Dilek A.'nın, evinde ilaçla uyutulduğu belirtildi. Oğlu E. ile birlikte yoğun bakım servisinde tedavisine devam edilen Davut A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Recep AKTEPE - ANTALYA / MERKEZ

BAKMADAN GEÇME