Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya), (DHA)KÜTAHYA´nın Gediz ilçesinde, jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, kaçak olduğu değerlendirilen 2 bin 223 litre akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi de gözaltına alındı.

        Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Gediz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gediz ilçesinde ikamet eden H.C.'nin  benzin ve motorin içerisine yağ karıştırarak, miktarını artırmak suretiyle piyasaya karışım akaryakıt satıp, haksız kazanç sağladığı yönünde bilgi elde edildi. Harekete geçen ekipler, H.C.'nin evine baskın düzenledi. Ev ve evin eklentisinde yapılan aramada 2 bin 223 litre motorin, 3 litre benzin ve 20 litre madeni yağ ele geçirilirken, H.C. gözaltına alındı.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

         DHA-Güvenlik Türkiye-Kütahya / Gediz Mehmet ALTINTAŞ

        2021-01-19 19:32:13

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler