Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa AKÇAY/HİSARCIK(Kütahya),(DHA)KÜTAHYA´nın Hisarcık ilçesinde bir binanın çatısında çıkan ve yan binaya sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

        Cumhuriyet Mahallesi Mezarlık Caddesi´nde Halil Özçelik´e ait 3 katlı binanın çatı katından dumanlar yükseldiğini görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Alevler kısa sürede bitişikte bulunan Mustafa Coşkun´un evinin çatısına da sıçradı. İhbar üzerine gelen Hisarcık Belediyesi ve Emet Bor İşletme Müdürlüğü itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 1.5 saat süren çalışmanın ardından söndürülen yangında her iki binanın çatı katında hasar oluştu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Kütahya / Hisarcık Mustafa AKÇAY

        2021-02-24 11:33:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler