Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Levent Yüksel ile eşi Özlem Öztürk aşka geldi: Güneş ısıtmazsa aşk ısıtır içimizi - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Levent Yüksel, uzun süredir birlikte olduğu Özlem Öztürk ile geçtiğimiz sene sade bir törenle İzmir'de nikah masasına oturmuştu.

        2

        AŞK POZU

        Mutlu birliktelikleri süren çiftten Yüksel, aşka geldi. Eşiyle bir süredir İzmir'de tatil yapan 56 yaşındaki şarkıcı, deniz kenarında birlikte çekilen bu fotoğrafı, "Yaz bitse ne olur... Güneş ısıtmazsa aşk ısıtır içimizi." notuyla yayınladı. Özlem Öztürk de aynı kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Çiftin fotoğrafları kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        3

        "HER GÜNÜ AŞKLA KUTLAYALIM"

        Levent Yüksel, geçtiğimiz temmuz ayında eşinin doğum gününü, "Bana her gün yeniden doğduğumu hissettiren güzel karım; bugün senin doğum günün. Hayatımızın son gününe kadar her günü aşkla kutlamak dileğiyle..." sözleriyle kutlamıştı.

        4

        "BUNU DA ZORLA SÖYLETTİNİZ!"

        Öte yandan Özlem Öztürk daha önce çıkan haberlerde yaşının yanlış yazılmasına sitem etmişti. Konuyla ilgili Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Öztürk, "Birtakım magazin sayfaları yaşımı '33' olarak değerlendirmişler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Ancak gerçek yaşım 40. Kadına yaşı sorulmaz ama bunu da zorla söylettiniz!" demişti.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ