Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri'nde Ciner Meyda Grubuna ödül yağdı - Magazin haberleri
        17

        CİNER MEDYA GRUBU'NA ÖDÜL YAĞDI

        SHOW TV’nin fenomen mizah programı ‘Güldür Güldür Show’ ekibi ‘En İyi Komedi Programı’ ödülünü HT Gazete Yazı İşleri Müdürü Kadir Kaymakçı’nın elinden aldı. Milyonları SHOW TV ekranında buluşturan ‘Yeni Gelin’ dizisindeki performansıyla Jessica May ise ‘En İyi Kadın Komedi Dizi Oyuncusu’ seçildi.

        18

        MESLEK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

        MESLEK ödülleri yazılı basın dalında HT Magazin’den Mehmet Çalışkan, Serkan Öztürk, Nuri Altuntaş ve Tarkan Abdullahoğlu ödüle layık görüldü. Görsel basın dalındaysa SHOW TV ‘Pazar Sürprizi’ ekibinden Ömür Sabuncuoğlu, Onur Aydın, Mehmet Tüzün ve Kamil Sümer ile ‘Bloomberg HT Life’tan Ece Saruhan ödülü kucakladı. Ciner Medya Grubu’ndan Onur Aydın ise ‘Yılın Magazin Olayı’ ödülünü aldı.

        19

        Evrim Akın’ın sunumuyla SHOW TV’de ekrana gelen ‘Çocuktan Al Haberi’ ‘En İyi Eğlence Programı’ seçildi.

        26

        Sinemada yılın en iyi kadın oyuncusu seçilen Seda Bakan, ödülüyle Barış Manço’nun balmumu heykelinin yanında kutlama yaptı.

        27

        Bergüzar Korel - Halit Ergenç çifti, yılın ‘En İyi Drama Dizi Oyuncusu’ dalında ödüle layık görüldü. Korel ödülünü, Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık kadınlarına ithaf etti. Ergenç ise “Bu ödülü canla başla bu ülkenin huzuru için çalışan herkes için alıyorum” dedi.

        28

        Resul Dindar’ın ödülünü Show Tv Magazin Müdürü Reşat Balcıoğlu verdi.