Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Miss Model of the World yarışması yapıldı

        Hürriyet'in haebrine göre; Çin Halk Cumhuriyeti’nde düzenlenen ve Çin televizyon ve gazetelerinin büyük ilgi gösterdiği “27. Miss Model of the World” yarışmasında bu yıl Afrika rüzgarı esti.

        Shenzhen’de düzenlenen yarışmada, her biri kendi ülkesinden seçilerek gelen 62 manken yarıştı. Ziyaret edilen her şehirde bayram havası yaşatan dünya modelleri, daha önce görmedikleri bir misafirperverlikle karşılandı.

        Çinli organizasyon yetkililerinin kendilerine gösterdikleri yakın ilgi, sokaktaki halkın sevgi gösterileri, gazete ve televizyoncuların yoğun fotoğraf ve röportaj istekleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen güzel modeller bol bol fotoğraf ve video çekti.

        Yarışmada ülkemizi temsil eden Cansu Taşkın, 62 model içinde ilk 30 model içine girdi. Taşkın, yarışmanın özel yetenek bölümünde sergilediği göbek dansıyla dikkat çekti.

        Yarışmaya bu yıl Afrika kıtasından Cote D’ivoire adına katılan siyah manken Awa Geremaya Sandrine Sanoko kraliçe seçilerek 2015’in en iyi modeli oldu.

        Victoria’s Secret esintisi

        Modeller, Çin’li modacıların Victoria’s Secret defilelelerinden esinlenerek hazırladığı kıyafetlerle podyuma çıktı. Shenzhen şehrinin en büyük sahnesinde sergilenen melek aksesuvarlı iç çamaşırı defilesi büyük ilgi gördü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ