Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan George Clooney ve Amal Clooney'e şok!
        1

        Kısa bir süre sonra ikiz bebeklerine kavuşacak olan George ve Amal Clooney çifti büyük bir şok yaşadı.

        2

        Clooney çiftinin İngiltere'nin kırsal bir bölgesinde bulunan malikanesinin hemen önünde, havanın kararmasından sonra yasa dışı gerçekleştirildiği ortaya çıktı.

        3

        Clooney çiftinin 2014 yılında Venedik'te evlendikten hemen sonra satın aldığı bu malikane Bershire ile Oxfordshire kentlerinin hemen sınırında ve Thames nehri kıyısında bulunuyor.

        4

        Polisin soruşturma başlattığı olay iddialara göre şöyle gerçekleşti: Clooney çifti evlerinin içinde bulunduğu geniş arazideki bir patikada otururken yanı başlarında yaşanan bu yasa dışı faaliyetleri fark etti.

        5

        Söz konusu yerde kullanılmış prezervatifler, sakinleştirici ilaçlar ve bir miktar para bulunduğunu anlatan Clooney'in bir komşusu, ünlü aktörün kelimenin tam anlamıyla öfkeden deliye döndüğünü söyledi.

        6

        Aynı komşuya göre, Clooney çiftinin malikanesinden 'iki adım uzaklıktaki' bu sakin köşe, güneşin batmasının ardından birçok arabanın akınına uğruyor. O saatlerde de yasa dışı cinsel faaliyetler yaşanıyor. Bölge, havanın kararmasından sonra hayat kadınlarıyla birlikte olanların, eş değiştirme deneyimi yaşamak isteyenlerin, eşcinsellerin ve biseksüellerin uğrak mekanı oluyor.

        7

        Clooney'in bir komşusu "Gecenin karanlığında buralarda camları buğulanmış bir sürü araba görülüyor" diyerek yaşananları anlattı.

        8

        Komşu "Bu tip insanlar, gözlerden uzak karanlık yerleri tercih ederler. Nerede böyle bir yer görürlerse giderler. Görünüşe göre son zamanlarda da burayı gözlerine kestirdiler" diye konuştu.

        9

        George ve Amal Clooney, 17'inci yüzyılda inşa edilen bu malikaneyi 2014 yılında, 12 milyon dolara satın aldı. Yaklaşık 18 ay boyunca restorasyondan geçirilen malikaneyi, Clooney, başrollerinden birini üstlendiği Monuments Men (Hazine Avcıları) filminin o bölgede yapılan çekimleri sırasında keşfetmişti. Malikaneyi çok beğenen Clooney, evlendikten sonra da burayı emlak yatırımları arasına kattı.