Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fettah Can: Hiç romantik bir adam değilim

        Kısa bir süre önce ‘Sen En Çok Aşksın’ adlı yeni albümünü piyasaya çıkartan Fettah Can, yoğun ilgi gören yayında Emre Saygı ve Younow takipçilerinin sorularını yanıtladı.

        "HİÇ ROMANTİK BİR ADAM DEĞİLİM"

        Özel hayatında romantik bir adam olmadığını ifade eden Fettah Can “Hiç romantik bir adam değilim. Dışardan bakıldığında bizden sürekli mumlar, çiçekler, sürprizler yapan bir adammışım gibi düşünülüyorum. Ama inanın normal bir adamım. Normal yaşıyorum. Evde röpteşambırla dolaşan romantik bir adam olarak hayal ediliyorum. Yok öyle bir dünya. Normal bir yaşamım var. Ahmet, Mehmet gibi yaşıyorum. Evimize gelen dostlarımızda görüyor. Romantik tarafım bir tarafım yok.” dedi.

        "ÇOK SERSERİ BİR ÇOCUKTUM"

        Çok serseri bir çocukluk dönemi yaşadığını belirten Fettah Can “Çok enerji dolu bir çocuktum. Annemi çok yorardım. Abim çok mülayim herifti. Bende onun tam zıttı olan tüm serserilikleri yapma potansiyeli yüksek bir çocuktum. Öyle de yaşadım. Bütün serserilikleri yaptan biriydim. Cam çerçeve indiren problemli bir heriftim. Annem benden nefret eder duruma gelmişti. Peşimden çok koşmuştur ve uğraşmıştır. Şuan mülayim bir adam görünüyorum ya aslında içimde bir deli hala var” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ