Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay Arap kanalına konuştu
        1

        Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan 'Turki Ekstra' programına bu hafta 'Küçük Ağa' dizisinin sevilen çifti Sarp-Birce Levendoğlu konuk oldu.

        2

        Levendoğlu, geçen yıl evlendiği eşi Birce'yi ilk gördüğünde çok etkilendiğini neredeyse masaya düşecek gibi olduğunu anlatırken, "İlk görüşte aşk mı denir ben bayılmıştım yani" dedi. Birce Levendoğlu da, eşi için "Öngörü, son görüdür' diye bir laf vardır. Bence doğru" diye konuştu.

        3

        Yakışıklı oyuncu, Türkiye eski güzeli Birce Akalay'ı daha önce televizyonda gördüğünü anlatırken, "Ama öyle hiç dikkatli bakmamış, görmemiştim, diyebilirim. Görünce de çok etkilendim" dedi.

        4

        Eşi ile aynı projede yer aldığı için sevinidiğini söyleyen Levendoğlu "Yaptığımız iş; saatleri çok uzun, başka bir sektörde çalışan insanın anlayamayacağı türden zorlukları olan bir meslek. Bu yüzden birbirimize anlayış gösterebiliyoruz. Karımla çalışıyor olmaktan çok mutluyum. Yoksa görüşemezdik herhalde biz. Her zaman onun fikrini alıyorum. Ama tam olarak birbirimize 'Onu yap, bunu yapma' gibi müdahalelerimiz olmuyor."

        5

        Levendoğlu ayrıca, canlandıracağı karakterlerdeki bazı sahneler için eşinin kendisini kıskanacağına inanmadığını anlatırken bir soru üzerine, kız babası olmayı istediğini söyledi.

        6

        Birce Akalay da, eşinin çok güzel yemek yaptığını, tatilde göz önünde olmayı çok sevmediklerini anlatırken, eski güzellik kraliçesi olmasını ile ilgili "Çocukken hepimizin görüp hayranlık duyduğu güzel kadınlardan biri seçilmek hoş tabii ki. O güzel tatlı bir anıydı, öyle de kaldı. Güzel bir kapı açtı benim için" dedi. (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ