Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Güneşin Kızları 24. son bölümünden detaylar

        Güneşin Kızları dizisi 24. son bölümü ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Peki son bölümde neler yaşandı? İşte Güneşin Kızları 24. son bölümü ve ayrıntıları...

        GÜNEŞİN KIZLARI 24. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Selin ve Tuğçe'nin, Elif'in gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için kurduğu ittifak sonuçlarını verir. Elif'in, Berlin'de ne iş yaptığını ortaya çıkaran ikili, bunu herkes içinde açıklar. Elif'in güç duruma düşmesi, Ali ve Emre'yi kızdırır. Selin'i artık tanıyamayan Ali, büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

        Öte yandan Levent'in, Sevilay ile neden yakınlaşmaya çalıştığını araştıran Haluk, istediği bilgileri edinemez. Haluk'un karşısında ilk defa kendisini zorlayan bir rakibi vardır. Güneş'in, Haluk'u kıskanması ise geçmiş defterlerin bir kez daha açılmasını sağlar.

        GÜNEŞİN KIZLARI 23.BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

        Güneşin Kızları 23.bölümünde; Savaş’ın gerçeği öğrenmesinden sonra yıkılan Rana, eve gelip herkese olanları anlatır. Savaş ise, aileyle bütün bağlarını koparıp yeni bir hayata başlar. Nazlı her adımda Savaş’ın yanında olacaktır.

        Selin, Tuğçe’yle beraber Elif’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlıdır. İkili, bulduklarını Ali dahil herkesin öğrenmesini sağlayamaya çalışacaklardır.

        Levent, Ali’den Sevilay’ın hayatına girmek için izin ister. Ali, annesinin artık önüne bakmasını istemektedir. Haluk ile Ali bir kez daha karşı karşıya gelirler.

        'GÜNEŞİN KIZLARI' OYUNCU KADROSU

        Emre Kınay (Haluk), Evrim Alasya (Güneş), Tolga Sarıtaş (Ali), Burcu Özberk (Nazlı), Berk Atan (Savaş), Hande Erçel (Selin), Miray Akay (Peri), Meltem Gülenç (Rana), Funda İlhan (Sevilay), Teoman Kumbaracıbaşı (Ahmet), Süreyya Güzel (İnci), İrem Helvacıoğlu (Tuğçe), Sarpcan Köroğlu (Emre), Kanat Heparı (Mert) ve Sarper Arda (Can)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ