Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Oben Budak: Tarkan çocuk için evleniyor

        HABERTURK MAGAZİN

        HT MASA ekibi bu hafta, Cem Yılmaz’ın spiker Dilara Gönder’le görüntülenmesini, Tarkan’ın evleneceği haberlerini, Gonca Vuslateri’nin Edip Burak Ertoğan ile evlenmesini, MSG’nin Adele’in ‘Million Years Ago’ şarkısının ezgilerini Ahmet Kaya’nın ‘Acılara Tutunmak’a benzerliğini onaylamasını, Yeşim Salkım’ın “Aşk benden geçti” dedikten sonra yeni sevgilisiyle yakalanmasını, Rafet El Roman’ın 18 yaşındaki kızı Su’nun estetik yaptırmasını masaya yatırdı.

        2015 yılının sonlarında alevlenen ‘Tarkan evleniyor’ haberleri halen sürüyor. Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk ise “Evleneceğini sanmıyorum” diyerek ilginç bir çıkışta bulundu. Sizce Tarkan, Pınar Dilek ile hayatını birleştirir mi?

        E.Ö.: Yani enteresan bir durum ama ben Tarkan’ın evlenmesinin yanlış olacağını düşünenlerdenim. O.B.: Anlaşılan o ki çocuk yapmak istiyor ve bu yüzden de harekete geçti. Ben bu hareketi enteresan buluyorum. Toplum baskısı Tarkan’ı bile evlendiriyor ya, buna söyleyecek pek bir şey bulamıyorum.

        R.B.: Bilge Öztürk kendisiyle evlenmediği için öyle söylemiştir. Tarkan artık 40 yaşının üstünde ve tartışmasız kariyerinin zirvesinde. Türkiye’nin tek megastarı. Şahsen Tarkan’ın artık evlenmek isteyebileceğini düşünüyorum. Hatta bir an evvel baba olmak isteyebilir. Tarkan’ı 20 yıldan uzun bir süredir tanıyan biri olarak kesin evlenecek diyorum.

        K.K.: Tarkan insan değil mi? Robot mu? Neden sevdiği, birlikte mutlu olacağına inandığı biriyle evlenmesin.

        T.T.: Tarkan ne yapsa bana inandırıcı gelmiyor. Ben evlenmez diyorum, evlenirse de sürpriz olur. Dost ortamında Tarkan’ın evleneceği yönünde yapılan konuşmalara da kimse inanmıyor. Tarkan’ı önce Dilek Pınar’la el ele görmek lazım.

        B.İ.: Eskiden çok konuşan çocuklara ‘Bu avukat olacak’ derlerdi. Bilge’nin avukatlığını bilmem ama çok konuştuğu kesin. Hayatında Tarkan’ın eski sevgilisi olmaktan başka bir mevzusu yok mu? Adını eski sevgilisinin evliliğiyle ilgili papatya falı açarak değil de mağdurların davalarını ücretsiz üstlenerek duyurmasını tercih ederdik.

        ‘Yeşim Salkım tam bir aşk kadını’

        Yeşim Salkım, yeni yıla yeni sevgilisi Murat Karabova’yla girdi. 15 gün önce, “Aşk benden geçti. Kotamı doldurdum” diyen ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde işadamı sevgilisiyle yakalandı.

        E.Ö.: Aşkın kotası dolar mı? Asla dolmaz. Yeşim Salkım tam bir aşk kadını. Aşkı yeniden yakalar ve inanırsa hiç ertelemeden yaşar. Daha genç ve güzel bir kadın. Zaten durdurması hata.

        O.B.: Aşk bu, insanı nerede, ne zaman yakalayacağı belli olmuyor. Bu konuda sert açıklamalar yapmamak lazım. Öyle güzel bir duygu ki bütün söylediklerinizi bir güzel yedirebiliyor size.

        R.B.: Yeni yıl yeni aşk. Keşke herkes Yeşim Hanım gibi hayatını yaşasa. Zaten mutlu olmak için yaşamıyor muyuz?

        K.K.: Gonca Vuslateri için söylediklerimi aynen Yeşim Salkım için de tekrarlıyorum. Bu ‘boş konuşmalar’ hakkındaki yorum yapma kotamı doldurdum!

        T.T.: Aşk kotamı doldurdum dedi ama öyle olmadığını gördük. Onun adına bu ilişki iyi oldu. Yeni bir sayfa açtı.

        B.İ.: İiişki kotamı doldurdum demedi. Âşık değil ama ilişkisi var.

        ‘Cem Yılmaz keyfine bakıyor’

        Gece hayatına hızlı bir giriş yapan ve her hafta ayrı bir güzelle objektiflere takılan Cem Yılmaz, Paris Büyükelçisi Hakkı Akil’in doğum günü kutlamasına spiker Dilara Gönder’le katıldı. Cem’in çapkınlıklarının 2016’da da tüm hızıyla sürmesi hakkında neler söyleyeceksiniz?

        ESİN ÖVET: Son dönemde sürekli Cem Yılmaz’ın çapkınlıklarını konuşur olduk. Keşke Cem Yılmaz bir stand-up yapsa da bize mizahi yönünü hatırlatsa. Malum o biz gazetecilerin yaptığı hiçbir yorumu beğenmediği için bu durumu da diline dolayacaktır.

        REŞAT BALCIOĞLU: Cem Yılmaz bildiğimiz gibi. Çapkınlığı seviyor, flört etmeyi seviyor. Karizmatik, komik ve de bekâr bir adam, yakışır.

        OBEN BUDAK: Önceki hafta HT Pazar’da “Erkekler durulmaz, sadece yorulur” demiştim ya, işte Cem bir süre dinlendi, şimdi kaldığı yerden hayatına devam ediyor. Düzenli bir ilişki arayışında değil, sadece gününü gün ediyor. Rahat ve bekâr erkek kafası, her şey normal seyrinde.

        TAYFUN TOPAL: Cem’e artık yetişemiyoruz. Basına yansıyanlar bildiklerimiz, bir de bilmediğimiz kim bilir neler var. Bu ondan beklenen hareketlerden. Adam keyfine bakıyor.

        BÜLENT İPEK: Sanırım Cem Yılmaz çapkınlıkta zirveye çıkıp sonra uzunca içine kapanacağı bir dönem yaşayacak. Yoksa bu hızın sürdürülebilir olmadığını kendisi de gayet iyi biliyor olmalı.

        ‘GÖNÜL İŞLERİNDE büyük konuşmamalı’

        Edip Burak Ertoğan’ın ile evlenen Gonca Vuslateri, herkesi şaşırttı. Vuslateri, Instagram paylaşımıyla eşine ilan-ı aşk etti ama daha önce de “Türk erkeğiyle evlenmem” demişti.

        E.Ö.: Gonca tam Türk kadını. “Ben öteki mahalledenim” tarzından kurtulamadığı için bu durumda. Mutlu olsun tabii.

        O.B.: Gonca sırf yeni yılın ilk evleneni olarak adını duyurmak için bile evlenmiş olabilir. Bir anda değişebilen tuhaf bir yapısı var. Bakalım evlilik onu ne kadar süre oyalayacak.

        R.B.: Gönül bu, demek ki büyük konuşmamak gerekirmiş. Edip Bey, Gonca Hanım’ın kalbini çalmış ve onu aşk sarhoşu yapmış. Yoksa Gonca sosyal medyadan aşkını haykırır mıydı? Mutluluklar dilemek lazım, gerisi boş.

        K.K.: Bence bu olaydan bütün ünlüler ders almalı. Söyledikleri bazı sözlerin aradan yıllar geçse de peşlerinden geldiğini unutmasınlar. Gonca Hanım’a “Türk erkeğiyle evlenmem” sözüyle mutluluklar diliyorum.

        T.T.: Yabancı sevgilisi varken Türk’le evlenmem dedi, evlendi. Şimdi de yabancıyla evlenmem çıkışında bulunabilir.

        B.İ.: Ön hazırlıksız, duyurusuz evlilikler çoğaldı. Son dönemde Tanem Sivar ile Gonca Vuslateri böyle evlendi. Modaya uymuşlar işte.

        ‘Bu benzerlikten gurur duymak lazım’

        MSG teknik kurulu yaptığı inceleme sonunda Adele’in ‘Million Years Ago’ adlı şarkısının Ahmet Kaya’nın ‘Acılara Tutunmak’ şarkısına benzer olduğuna karar verdi. Gülten Kaya ve kızları dava açar mı?

        E.Ö.: Tuhaftır seviniyorum bu duruma. Yabancıların bizden bir şey aşırmasına. Ama Gülten Kaya dava açmayacakmış gibi geliyor bana.

        R.B.: Müzik evrenseldir. Eğer ortada bir telif hakkı durumu varsa yargı yoluna gitmeden halledilmesi gerekir.

        O.B.: Bu davanın Ahmet Kaya özelinde başarılı sonuçlanacağını sanmıyorum. Bu kadar benzerlik hak edilebilecek bir benzerlik değil.

        K.K.: Bence açsınlar! Açsınlar ki MSG teknik kurulunun yaptığı incelemeyle birlikte dünya basınına eğlence çıksın. Bize de haber olur.

        T.T.: Dava açarak olayı çirkinleştirmek yersiz olur.

        B.İ.: Eğlenceli bir geyik oldu ama artık yetti. Zaten Gülten Kaya’nın dava açacağı yok.

        ‘ESTETİK YAŞI 13’LERE DÜŞTÜ’

        Rafet El Roman ve Tuğba Altıntop’un 18 yaşındaki kızı Su, bir dizi estetik ameliyattan sonra Instagram’da son halini paylaştı. Bu yaştaki bir kızın estetik yapmasına ilişkin ne söylersiniz?

        E.Ö.: Estetik cerrahlar bile bunun doğru olmadığını söylüyor. Maalesef estetik yaşı 13’lere düştü. Bu durdurulamaz bir moda.

        O.B.: O aileden normal çocuklar çıkması çok mümkün değil. Kendi özelini medyaya taşıyan bir ailenin iç işleri kim bilir nasıldır.

        R.B.: Armut dibine düşermiş. Bu yaştaki bir çocuğun estetik yaptırması çok yanlış. 15 yıl sonra ne yapacak? Yazık.

        B.İ.: 18 yaşın altındakilere estetik yasak. Rafet El Roman izin vermese kızı öyle bir operasyon yaptıramaz. Şarkıcılığa ısınan kızının bu isteğine olumlu bakmıştır bence.

        MASA'NIN ALTINDAKİLER

        Etiler’de araçla seyir halindeyken telefonla konuşup emniyet kemeri takmayan ünlü oyuncu Burak Özçivit.

        Zorlu PSM’de düzenlenen Zeki Müren anma konserinin sonunda bütün katılımcı şarkıcılar sahneye çıkarken, toplu şarkı söylemeye katılmayan Nükhet Duru.

        MASA'NIN ÜSTÜNDEKİLER

        Londra’da gerçekleştirilen ‘Kocan Kadar Konuş: Diriliş’ filminin galasında elde edilen geliri şiddete uğrayan kadınlara destek hizmetleri veren IMECE Kadın Merkezi’ne bağışlayan BKM.

        Zeki Müren’i vefatının 20. yılında görkemli bir konserle anan Türk Eğitim Vakfı, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ve bu konsere katılan bütün sanatçılar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ