Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Cem Yılmaz: Konuk yazın dedim başrol yazdılar

        Arif HÜR / HABERTURK MAGAZİN

        Cem Yılmaz’ın başrolde olduğu, Yüksel Aksu’nun yeni filmi ‘İftarlık Gazoz’un basın gösterimi Kanyon’da yapıldı.

        Yarın vizyona girecek filmle ilgili soruları yanıtlayan komedyen, “Aksu’ya destek oluyor” haberleri için, “Beni konuk yazın dedim ama Yüksel Bey böyle uygun gördü” dedi.

        ‘Cem’i sinematografik bulduğum için seçtim’

        Cuma günü seyirciyle buluşacak ‘İftarlık Gazoz’ filminin basın gösterimi, dün Kanyon’da gerçekleştirildi. Gösterim sonrası film ekibi basın mensuplarının karşısına çıkarken başrol oyuncusu Cem Yılmaz, “Başka yönetmenlerin filmlerinde yer almayı çok seviyorum. Dram filmlerine de giderim var, oynamak isterim” dedi.

        Filmin siyasi içerikli olduğuna ilişkin yöneltilen soruya cevap veren Yılmaz, “Siyaset benim ilgi alanıma girmiyor. Kuşla böcekle ilgilenmek bana daha anlamlı geliyor” dedi.

        Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği, Cem Yılmaz, Berat Efe Parlak, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar ve Ümmü Putgül’un rol aldığı ‘İftarlık Gazoz’un basın gösterimi Kanyon Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Film gösteriminin ardından basın mensuplarının karşısına çıkan film ekibi, soruları yanıtladı. Filmde oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Cem Yılmaz, “Ali Baba ve 7 Cüceler filminin montajı sürerken bu filmde rol almaya başladım. İstanbul’a gelip montajları yaptım devamında da bu filmde rol aldım. Ali Baba ve 7 Cüceler filminde yaşanan montaj hatalar bu filmde yer almamdan kaynaklaıyor” dedi.

        ‘Dramada da giderim var’

        1970’LER Türkiye’sinden eğlenceli bir Ege hikâyesi anlatan filmin yönetmeni Yüksel Aksu, Cem Yılmaz’ın kendisine yönetmenlik ve senaryo bakımından yardımcı olduğunu belirtirken “Cem Yılmaz buraya star egosuyla değil, sıradan oyuncu kafasıyla geldi. Cem’i starlığı için değil sinematografik bulduğum için seçtim” dedi. Yılmaz ise “Kendi filmlerim kadar başka yönetmenlerin filmlerinde yer almayı çok seviyorum. Sinema macerama komedi türünde filmler çekerek renk kattım. Dram filmlerine de giderim var, oynamak isterim” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ