Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor 46 Yok Olan fragmanı yayınlandı -izle! 46 dizisi oyuncuları kimdir?

        Aylar önce açıklanan, konusu ve türüyle ilgi çekmeyi başaran 46 Yok Olan dizisinin izleyicilerle buluşmasına günler kaldı.

        Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Berkan Şal, Saygın Soysal, Melis Birkan ve Yasemin Allen'in yer alacağı dizinin senaryosu Ercan Mehmet Erdem'e ait olurken, yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturacak.

        İşte 46 Yok Olan dizisinin fragmanı ve oyuncuları;

        Erdal Beşikçioğlu

        Erdal Beşikçioğlu, 5 Ağustos 1970 Ankara doğumlu tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Gençlerbirliği Spor Kulubü Başkanı İlhan Cavcav’ın yeğeni olan ünlü sanatçı aslen Ordu, Ünyelidir. Orta öğrenimini Özel İzmir Türk kolejinde tamamlayan Beşikçioğlu İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite hayatına devam etmek üzere tekrar doğduğu yer olan Ankara’ya gitmiştir. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na giren oyuncu William Guskill ile yaratıcı drama üzerine atölye derslerine girmiştir.

        1993 yılında mezun olduktan sonra bu yıl içerisinde Devlet Tiyatrolarında oyuncu olarak görev almaya başlayan Beşikçioğlu 1995-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda müdür vekili olarak görev yapmıştır. Daha sonra Ankara Devlet Tiyatrosuna gelen ünlü oyuncu burada görevine devam etmektedir. Elvan Beşikçioğlu ile evlenen ünlü sanatçının 1 kızı ve 1 oğlu vardır. Televizyon ve sinema kariyerinde büyük projelerde rol alan ünlü oyuncunun ilk yer aldığı sinema filmi 2006 yılında vizyona giren Barda isimli büyük bir gişe yapan film ile olmuştur.

        Daha sonra Vali filmi ile gündeme gelen ünlü sanatçı ismi geçen karakteri canlandırmış ve başrolde yer almıştır. Bu film ile oldukça büyük hayran kitlesine sahip olan Beşikçioğlu Kurtlar Vadisi Filistin filminde İsrailli bir komutanı canlandırdıktan sonra Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ile hafızalara kazınmıştır. Ülkemizde oldukça büyük bir kitleye sahip olan dizinin parçası niteliğini taşıyan Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm ve Behzat Ç. Ankara Yanıyor filmleri ile gündemdeki yerini korumaya devam etmiştir.

        Yasemin Allen

        Allen, 2008'de L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finalist oldu. Aynı yıl annesinin de yer aldığı Elif dizisinde başrol oynadı. 2010'da Kavak Yelleri dizisinde Elena, Yerden Yüksek dizisinde ise Juliette karakterlerini canlandırdı. 2011'de Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin Akça rolünü üstlendi. 2013'te "Merhamet" dizisinde Irmak Tunalı karakterini canlandırdı. Aynı yıl N11.com adlı alışveriş sitesinin reklam yüzü oldu.

        Allen, Özcan Deniz'in yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Su ve Ateş filminde canlandırdığı Yağmur karakteriyle sinemaya adım attı. 2014'te Defne Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katıldı.

        Melis Birkan

        Melis Birkan, 30 Kasım 1983, Ankara'da doğdu. İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale dersleri aldı. Ayrıca modern dans eğitimi de alan Melis Birkan, 2005 yılında Özlem Conker ve Okan Yalabık'ın oynadığı Çapkın filminde ki Kiraz rolü ile oyunculuğa başladı. Ardından Amerikalılar Kardeniz'de 2 ve Barda filmlerinde rol aldı.

        2007 yılında Çağan Irmak'ın Ulak filminde rol alan Melis Birkan, 2008 yılında ise yine Çağan Irmak'ın Issız Adam filminde Cemal Hünal ile başrolü paylaştı. Issız Adam filmi ile asıl ününe kavuştu. 2009 yılında Issız Adam filminde ki rolü Sadri Alışık ödülleri kapsamında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

        Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla Yedinci rolünü oynadı.

        Saygın Soysal

        Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarında okudu. Güz Yangını Kırık Kanatlar ve Hatırla Sevgili gibi Televizyon dizilerinde oynadı. Son olarak Asi adlı TV dizisinde rol aldı.

        Berkan Şal

        Berkan Şal, ilk olarak Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı Behzat Ç. isimli polisiye dizide rol aldı. "Akbaba" karakterini canlandırdı. Daha sonra Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm ve Behzat Ç. Ankara Yanıyor sinema filmlerinde yine aynı karakterle rol aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ