Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Alman modeller kaplıca keyfine geliyor GALERİ

        Tarkan Acar'ın 16 yıl önce Berlin'de kurmuş ve hala işletmekte oldu mankenlik ve fotomodelik ajansına bağlı olarak çalışan ünlü alman top modeller Daniela Hensen,Hiltia Müller ve Micaell Schaffer, 16-20 şubat arasında Bursa'nın şifalı kaplıca sularından faydalanarak vücutlarını daha sağlıklı bir hale getirebilmek ve ciltlerini gençleştirmek amaçlı Bursa'ya geliyorlar. Bursa'ya ilk kez gelecek olan ünlü top modeller,Tarkan Acar'dan önceden tarihi ve yemekleri hakkında bilgi aldılar.

        Daniela, "Bursa'nın tarihi çok geniş ve kültürel mirası çok fazla Bursa'da bol bol fotoğraf çekeceğim,bunun için hazırlığımı yaptım ve kendime ilk olarak çok kaliteli bir fotoğraf makinesi aldım" dedi.

        Micea, "Kaplıcalarını ve ipeği çok meşhur bir şehir,uzun süredir çok merak ediyorum, Kapalı çarşısından taşıya bildiğim poşetler kadar alış veriş yapmaya geliyorum" dedi.

        Hiltja, "Ben daha önce ailemle İstanbul ve Antalya'ya gelmiştim bir masal ülkesi gibi her köşesi ayrı bir tat veriyor bana,ben Bursa'nın iskender kebapını ve kestane şekerini tatmak için sabırsızlanıyorum, umarım geldiğim kiloyla dönebilirim. ayrıca şampiyon Bursasporun adını çok duyduğum ve Bursasporlu oyuncularla tanışmayı çok istiyorum özelikle Sercan'la ,çok beğendiğim bir futbolcu,umarım bir gün onu Bundesliga'da görebilirim" dedi.

        Tarkan Acar, "Ajansımın alman mankenlerini Bursa'ya getirerek şifalı kaplıca sularından faydalanmalarını istiyorum,Bursa'mızı tanıtmak kültürünü yaşatmak bana çok büyük bir keyif veriyor, umarım alman mankenlerimle Bursa'da birgün bir projede yine birlikte oluruz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ