Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Alişan'dan Fransa'ya sert mesajlar

        HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        https://twitter.com/MAGAZINHT

        Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 90. Yılı etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Alişan'dan Fransa'ya sert mesajlar geldi...Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 90. Yılı etkinlikleri kapsamında Rahime Hatun Meydanı’nın açılışında sahneye çıkan fantezi müziğin sevilen isimlerinden Alişan Osmaniye’nin kurtuluş coşkusunu doruğa çıkarttı.

        Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Alişan şarkıları ile dinleyenlere unutulmaz bir kurtuluş bayramı yaşatırken, Fransa için söylediği sözlerle büyük alkış topladı. Alişan, “Osmaniye ve bölgesi bundan 90 yıl önce Fransız zulmü altındaydı. Osmaniye’de tarihi belgeler Fransa’nın yaptığı zulmü ortaya koyuyor. O­ndan sonra çıkmışlar bizleri soykırım yapmakla suçluyorlar. Buradan Fransa’yı kınıyorum. Önce kendilerine baksınlar. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan büyük o­nur duyuyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene!” dedi.

        Belediye Başkanı Kadir Kara, Alişan'a bir plaket takdim etti

        Yaklaşık 2 saat sahnede kalarak yeni ve eski şarkılarını seslendiren Alişan’ı Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Belediye Başkanı Kadir Kara ve protokol üyeleri konserinin sonuna kadar ilgiyle dinledi. Vali Cerrah’ın Osmaniye için bir şans olduğunu dile getiren Alişan, buraya gelmelerini sağlayan Belediye Başkanı Kadir Kara’ya da teşekkür etti.

        Konserin sonunda Osmaniye Belediyesi tarafından hazırlanan plaket ve hediyeler Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve Belediye Başkanı Kadir Kara tarafından Alişan’a verildi. Vali Cerrah, Karatepe kilimini Alişan’a verirken “Bu kilim sana bir çeyiz hediyesidir. Artık epeyce çeyizin olmuştur. Evlenmenin zamanı geldi” diyerek Alişan’a takıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ