Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Necati Şaşmaz: Gözümüz kör, kulağımız sağır

        Sürpriz bir şekilde evlenen Kurtlar Vadisi'nde ?Polat Alemdar'ı' canlandıran Necati Şaşmaz ile eşi Nagehan Kaşıkçı Şaşmaz bugün balayı için gözde turizm merkezlerinden olan Maldivler'e uçtu. Çiçeği burnunda çift el ele uçağa bindi.

        Gökhan ARTAN / AHT

        Kurtlar Vadisi'nde 'Polat Alemdar' rolü ile özdeşleşen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ve 2009 yılında kalp krizi sonucu yaşamını yitiren senarist yazar Ömer Lütfi Mete'nin yeğeni olan 20 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı aile arasında kıyılan sade bir nikahla çarşamba günü evlenmişlerdi. Şaşmaz ailesine ait bir cafe de gerçekleştirilen nikah sonrası çiçeği burnunda çift balayı için Hint Okyanusu'nda bin 200 adadan oluşan gözde turizm merkezlerinden Maldivler'e uçtu.

        "GÖZÜMÜZ KÖR, KULAĞIMIZ SAĞIR"

        Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni uçtuğu hatlardan biri olan Maldivler'e bugün saat 20.30'da hareket eden Şaşmaz çifti, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden uçağa ele ele bindi. Yolcuların tebriklerini kabul eden Necati Şaşmaz, neden sade bir düğünle evlendiği yönündeki sorulara, "Sade yaşayan bir insanım. 12 Aralık tarihi babamında evlilik yıldönümüydü. Çok mutluyuz. Tüm Türkiye inşallah mutluluğumuzu paylaşmıştır. Gözümüz kör kulağımız sağır bir şey duymuyoruz" dedi.

        DENİZ ÜSTÜNDE BUNGALOVLAR

        Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin bir hafta Maldivler'de kalacağı öğrenildi. Hint Okyanusunda bin 200 adadan oluşan bir devlet olan Hindistan'ın güneyinde ve Sri Lanka'nın yaklaşık 750 kilometre (435 mil) güneybatısında yer alan Maldivler de bin 200 adanın 281'inde insan yaşıyor. Maldivler de adalardan bini boş olurken, 86 ada ise "otel ada" şeklinde kullanılıyor. Maldivler'e gidenler deniz üstündeki bungalovlarda konaklıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ