Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler son bölümünde neler yaşanacak? Kırgın Çiçekler 47.bölüm fragmanı

        Kırgın Çiçekler bu hafta 47.bölümüyle ekranlara gelecek. Kemal hakkında suç duyurusunda bulunan Eylül, Mesude öğrenince ne yapacak korkusuyla beklemektedir. Emel tarafından zorla hastaneye kapatılan Cemre, çaresizlik içindedir. Kızlar, Feride ile beraber Cemre'yi kurtarmak için harekete geçer. Meral, İhsan'ı hapse attırmak için delil peşindedir. Songül, okulu temsil etmek üzere yüzme yarışmasına seçilir. Kader, Banu'nun kira borçlarını ödemek için Güney'den yardım ister. Emel'in Cemre'yi hastaneye kapattığını öğrenen Nazan, Emel'i köşeye sıkıştırır…

        KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

        Cemre'nin velayetini üzerine alabilmek için elinden geleni ardına koymayan Emel, Neriman'ın karşısına çıkmıştır. Cemre'nin arkadaşları genç kızı bu durumdan kurtarabilmek için elinden geleni yapar ve son çare olarak Feride'nin kapısını çalar.

        Defne, annesi Nazan'ın düşman olduğu kızlarla işbirliğine tutuşması sonrası iyice rahatsız olmuştur. Bir şeyler yapamsı gerekmektedir. Ve sonunda kararını vererek planlarını bozmak amacıyla kızların peşine gizlice takılır. Gizlice takip ettiği kızlardan birisi olan Cemre, Defne yüzünden çok zor bir durumun içerisine düşmüştür.

        Annesini öldürdüğünü düşündüğü İhsan'ın karşısına çıkmayı planlayan Meral, çektiği acının da etkisiyle bu kararı alır ve İhsan'ın mekanına gider.

        Nezihe ile evlenmek üzere olan fakat son anda bu planın alaşağı olması nedeniyle boşa düşen Kemal, bu konuda suçladığı Eylül'ün peşine düşmüş ve yurdun kapısına dayanmıştır.

        Kemal'in tehditlerinden iyice bunalan Eylül ise artık hiç düşünmediği bir karara adım atmak üzeredir. Feride'nin öncülüğünde Karakol'a kadar giden Eylül, komisere olan biteni anlatma kararı almıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ