Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstanbul Yenikapı'da devam eden 3. Malatya Tanıtım Günleri'nde Malatyalılar Yeni Malatyaspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı standa yoğun ilgi gösteriyor.

        Yenikapı etkinlik alanında yapılan tanıtım günlerine ilk günden itibaren en fazla ilgiyi Yeni Malatyaspor standı görüyor. Tanıtım günlerine İstanbul ve çevre illerdeki Malatyalıların Yeni Malatyaspor ile buluşması amaçlanırken, forma satışlarından da önemli bir gelirin beklendiği ifade edildi. Standı ziyaret eden Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve sarıkırmızılı yöneticiler, gelen ziyaretçilerle sohbet etti. Başkan Gevrek burada yaptığı açıklamada, Malatyalıların memleketlerine olan bağlılıklarını hiçbir zaman koparmadıklarını kaydederek, gelenlere teşekkür etti.

        Gevrek ve yöneticiler daha sonra Yeni Malatyaspor standını ziyaret edenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler