Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’da özel halk otobüslerinde korona virüsünün Türkiye’de görülmesi nedeniyle alınan önlemler kapsamında düzenli olarak ilaçlama çalışması başlatıldı.

        Manisa’da S.S 155 Şehir İçi Denetimli Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıcılar Kooperatifi, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsüne karşı önlem almaya başladı. Kooperatif bünyesinde bulunan tüm şehir içi halk otobüslerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ilaçlama faaliyetlerine ek olarak kooperatif tarafından da ilaçlama çalışması başlatıldı. Yapılan temizlik çalışması hakkında bilgi veren 155 Nolu Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erdoğan Akatmacı, “Kooperatif olarak 2 hafta evvel bütün otobüslerimizi ilaçlamıştık. Kamuoyunda tedirginlik yaşanması nedeniyle de bugünden itibaren düzenli olarak bütün otobüslerimizi ilaçlayacağız. Yolcularımız gönül rahatlığıyla seyahat edebilir. Otobüslerdeki ellikleri, kollukları tamamen dezenfekte ediyoruz. Temizlik yapmaya devam edeceğiz. 168 aracımızı da periyodik aralıklarla temizleyeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler