Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA, (DHA) - FUTBOL Federasyonu'ndan, geçen hafta kalan maçların oynanmayacağı açıklanan TFF 2'nci Lig'de ilk 2 takımı 1'inci Lig'e alarak tescil etmesini beklerken Play-Off oynanacağı haberini alan Manisa Futbol Kulübü, 12 gün sonra başlayacak finallere bilenmeye tekrar başladı. 5 Haziran'dan bu yana antrenmanlarını Halil Onultmak Tesisleri'nde sürdürüp geçen haftaki karar sonrası bekleyişe geçen siyah-beyazlılar, dün yeniden sahaya indi. Ligin en iddialı takımlarından olup 4 aydır koronavirüs salgını yüzünden duran sezonun kaderini bekleyen Manisa ekibi, 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak Play-Off'taki ilk karşılaşmada grubundan İnegölspor'la rakip olacak.

        Manisa, 1'inci Lig hedefi için eşleşeceği 3 rakibi eleyip Play-Off şampiyonluğuna ulaşmaya çalışacak. Play-Off maçları öncesinde teknik heyet ve futbolculara moral veren Başkan Mevlüt Aktan, "Şimdi her şeye yeniden başlıyoruz. Sizlere güvenimiz tam. Sizlerden bugünden itibaren sadece ve sadece Play-Off maçlarına konsantre olmanızı istiyoruz. Bu takım mutlaka hedefe ulaşacaktır. Manisa Futbol Kulübü, TFF 1'inci Lig'de mücadele etmeyi hak eden bir takımdır. İnşallah Play-Off maçlarında hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşacağız" ifadelerini kullandı.DHA-Spor Türkiye-Manisa MANİSA, (DHA)

        2020-07-09 13:25:21

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler