Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef MasterClass'ı ödülünü kim aldı? 9 Eylül 2022 dün gece MasterChef MasterClass ödülü neydi, hangi yarışmacı kazandı?
        1

        MasterChef Türkiye'de tansiyon düşmüyor. Tecrübeli şefleri ve başarılı yarışmacıları ile güzel tariflerin ve birbirinden iyi tabakların yarıştığı MasterChef'te MasterClass oyunu geceye damgasını vurdı. MasterClass'ı kazanan yarışmacı Danilo Zanna tarafından açıklanan ödülün sahibi olacak. Peki MasterChef MasterClass'ı kim kazandı? 9 Eylül 2022 MasterChef MasterClass ödülü ne oldu? İşte detaylar...

        2

        MASTERCHEF’TE MASTERCLASS’I KİM KAZANDI?

        MasterChef'te MasterClass oyunu heyecanı yaşandı. Mehmet Şef et işleme ve doğrama konusunda deneyimlerini yarışmacılara aktarırken, yarışmacılardan Steak Tartar yapmalarını istedi. MasterClass eğitimini başarıyla tamamlayıp, MasterClass'ı kazanan yarışmacı Gamze oldu.

        3

        MASTERCLASS ÖDÜLÜ NE OLDU?

        MasterChef MasterClass eğitimi kadar verilecek ödül de heyecanla bekleniyordu. Danilo Zanna MasterClass oyunu öncesinde, ödülü açıkladı. Ödülün Cruise gemisi tatili olduğunu belirtti. Mehmet Şef, kazanan yarışmacının 4 günlük tatile çıkacağını vurguladı. Ödül yarışmacılarda heyecan yaratırken, MasterClass kazanarak ödüle hak kazanan yarışmacı Gamze oldu.