Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Mor Menekşeler İsrafil’den kaçış yok

        Usta aktör Erdal Özyağcılar’ın kabadayılara kan kusturan emniyet amiri Sakallı İsrafil karakteriyle konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacağı “Mor Menekşeler”de bu hafta tüm sırlar çözülecek.

        Eskitepe’de adeta tüm taşlar yerinden oynamıştır. Dedo, babası olduğunu öğrendiği İshak’a karşı sakin, bu gerçeği senelerdir kendisinden gizleyen Fakir Şükrü’ye karşı öfkelidir. Hayali Ömer ve Cevriye’nin ise kaçmaktan başka çareleri kalmamıştır. Kabadayı Akif ve Sarı Fikret arasındaki gerginlik dönülmez bir safhaya gelmiş gibidir. Fehmi, başına gelen dolandırıcılık olayından dolayı ne yapacağını bilmez durumdadır. Fakir Şükrü ve İshak’ın ortak geçmişleri nihayet ortaya dökülür ve herkes olanları öğrenir. Fuat Kabadayı, görevine iade edilmesinin sevincini yaşayacakken, gelişmeler ona ve tüm mahalleliye hayatı zindan eder. Sakallı İsrafil, Eskitepe’yi kendine has yöntemlerle hizaya sokmakta kararlıdır ve onun hiddetinden herkes nasibini alacaktır...

        Türkiye'nin en kapsamlı TV rehberi artık HABERTURK.COM'da. HT kalitesi, HT özgürlüğü, HT farkıyla içi dolu dolu, kullanımı kolay bir rehber sizleri bekliyor.Tıklayın ve bu özel sayfaları keşfetmeye başlayın!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ