Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Soner AYDIN/ MERSİN, (DHA)MERSİN'de, 2 kişinin bıçakla çeşitli yerlerinden yaralandığı kavga, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

        Olay, sabah saatlerinde, Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye giden sağlık ekipleri, yerde yaralı haldeki Selçuk K. (27) ve Kadir K.'yi (28) ambulansla Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip, şüphelinin Kalender B. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan şüpheliler Kalender B. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, ifade işlemleri için emniyete götürüldü. Tedaviye alınan 2 kişinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, olaya ilgili soruşturma sürüyor.

        BIÇAKLANMA ANI KAMERADA

        Ayrıca Selçuk K. ve Kadir K.'nin yaralandığı anlar çevredeki iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Selçuk K. ve Kadir K.'nin caddedeki kaldırımda oturan, ismi öğrenilemeyen kişinin yanına otomobille geldiği, ardından aralarında tartışma çıktığı, bu sırada yanlarına otomobille gelen Kalender B. tarafından bıçak darbelerine maruz kaldığı görülüyor. Aldığı darbelerle yerde kalan 2 kişiye ilk müdahale çevredekiler tarafından yapılıyor. (DHA)FOTOĞRAFDHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Toroslar Soner AYDIN

        2022-10-18 13:51:49

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler