Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Merve Boluğur'dan eski sevgiliye sansür! Son dakika magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Merve Boluğur, şarkıcı Murat Dalkılıç ile evliliğinin bitmesinden sonra uzun süreli yalnızlığını Burak Dayı ile sonlandırmıştı. Ancak Boluğur ile Dayı'nın ilişkisi uzun soluklu olmadı ve çift ayrılık kararı aldı.

        Boluğur, geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtı. Gizemli sevgilisinin kimliğini henüz açıklamayan oyuncu, eski sevgilisinin baş harfini sansürledi.

        2

        BURAK'I SİLDİ!

        Yaz günlerinden kalma bir fotoğrafını Instagram'dan paylaşan Boluğur'un, kolyesinde bulunan eski sevgilisi Burak Dayı'nın isminin baş harfini sildiği görüldü.

        Ünlü oyuncunun bu hamlesi, "Merve'den eski sevgilinin baş harfine sansür" şeklinde yorumlandı.

        3

        ÖZEL KOLYEYDİ!

        Ağustos ayında Burak Dayı ile birlikte Antalya'da tatil yapan Merve Boluğur, o dönem kendisinin ve sevgilisinin adının baş harflerinin yer aldığı kolye ile verdiği bu pozu yayınlamayı ihmal etmemişti.

        4

        "HOŞLANMIYORUM"

        Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlatmıştı. Boluğur, "Bir erkekte en nefret ettiğin şey ne?" sorusuna, "Nefret kelimesini kullanmıyorum. Ailesinden ayrışmamış olması, mesleği ve parası üzerinden bir üslupla tavlamaya çalışmasından hoşlanmıyorum" yanıtını vermişti.

        5

        "NE İSTEDİĞİMİ İYİ BİLİRİM"

        Boluğur ayrıca, bir erkekte en çok sınır ihlallerine ve ergen davranışlara sinirlendiğini belirtmişti.

        Ünlü oyuncu, "Sınırların var mı?" sorusuna, "Evet. Ne istediğimi iyi bilirim. Standartlarım var. Kararlarımda netim" şeklinde cevap vermişti.

        6

        "EVLİLİK DÜŞÜNÜYORUM"

        Merve Boluğur, "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusunu ise, "Yeni planlamamda evlilik düşünüyorum. Kumral erkekleri beğeniyorum" şeklinde yanıtlamıştı.

        7

        Boluğur, 2015 yılında dünyaevine girdiği popçu Murat Dalkılıç ile yollarını 2017'de ayırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ