Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Meteoroloji haftalık hava durumu raporunu yayımladı: Kar geliyor! İstanbul Ankara hava durumu

        Meteoroloji tarafından yeni haftanın hava durumu ile ilgili son rapor yayımlandı. Yayımlanan son raporda hava sıcaklıklarının yurt genelinde hissedilir derecede düşeceğitahmin ediliyor. Öte yandan yurdun bir çok kesiminde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte kar yağışının da görüleceği raporda yer alan tahminler arasında.

        KAR İSTANBUL'UN KAPISINA DAYANIYOR

        Meteoroloji tarafından yayımlanan son hava tahmin raporunda yurdun birçok bölgesinde soğuk ve yağışlı havanın hakim olacağı yağışların yer yer kara döneceğitahmin ediliyor. Öte yandan en çok merak edilen soruların başında ise İstanbul hava durumu ve "İstanbul'a kar yağacak mı?" sorusunun cevabı yer alıyor. Hemen belirtelim ki bu hafta içerisinde İstanbul il genelinde kar yağışı beklenmiyor. Ancak kar İstanbul'a yakın illerde de etkili olacak. Tabiri yerinde ise "Kar İstanbul'un kapısına dayanıyor!" Yeni haftada İstanbul yakınlarına kadar gelen kar yağışı Bolu ve Bilecik'te etkili olacak.

        REKLAM

        15 ve 16 Kasım tarihlerinde kar yağışı Bolu'da, 15 Kasım tarihinde ise Bilecik'te etkili olacak. Öte yandan yeni haftada hava sıcaklıkları 8 dereceyekadar düşerken Salı, Çarşamba ve Perşembe günü il genelinde yağışlı (yağmur) hava etkili olacak.

        İstanbul 5 günlük hava durumu:

        ANKARA'YA KAR YAĞACAK

        Meteoroloji tarafından yayımlanan haftalık hava durumu raporuna göre Ankara il genelinde hava sıcaklıkları Çarşamba günündenitibaren hissedilir derecede düşecek. Özellikle 15 Kasım Perşembe ve 16 Kasım Cuma günü hava sıcaklıkları sıfırın altına inecek. 15 - 16 Kasım tarihlerinde il genelinde yer yer kar yağışı görülecek.

        İşte Ankara 5 günlük hava tahmin raporu:

        İşte yurt geneli 5 günlük hava tahmin raporu: (Haritalı)

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ