Bingöl’de düzenlenen U16 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarında Muş Gençlerbirliği, finalde Iğdır İdmanyurdu’nu penaltılarla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.
Bingöl’de gerçekleştirilen U16 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarında Muş Gençlerbirliği önemli bir başarıya imza attı. Ardahan Sulakyurt, Kars 36 ve Iğdır İdmanyurdu takımlarının da katıldığı organizasyonda Muş temsilcisi finale yükseldi.
Final müsabakasında Iğdır İdmanyurdu ile karşı karşıya gelen Muş Gençlerbirliği, normal süresi 33 eşitlikle tamamlanan karşılaşmada rakibini penaltı atışları sonucunda 43 mağlup ederek bölge şampiyonu oldu. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede iki takım da üstün performans sergilerken, penaltı atışlarında hata yapmayan Muş temsilcisi adını 2. kademe müsabakalarına yazdırdı.
Kulüp Başkanı Mehmet Akif Çavuş, elde edilen başarıda emeği geçen başta Muş Valisi Avni Çakır olmak üzere Vali Yardımcısı Cihat Abukan ve destek veren tüm kurum ve spor camiasına teşekkür etti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.