Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Nagatomo'nun Galatasaray'a transferini Fatih Terim sağlamış! - Galatasaray transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, 4. kez göreve gelen Fatih Terim'in mesaisiyle birlikte Süper Lig'de yeniden çıkış yakalarken transferin son gününde sol beke transfer de yaptı.

        2

        Ara transferde Badou Ndiaye'yi Stoke City'e satarak güç kaybeden sarı-kırmızılılar, uzun süredir arayışların bulunduğu sol beke Inter'den Yuto Nagatomo'yu kiralayarak transfer yaptı.

        3

        Bu transferin perde arkasından ise bir dönem İtalya'da görev yapmış Fatih Terim'in ikili ilişkileri çıktı!

        4

        Galatasaray'daki görevinin ilk günlerinde transferle ilgili olarak "Gerekirse ikili ilişkilerimizi kullanıp bir çare bulacağız" diyen Terim, bu sözünü tuttu.

        5

        Hürriyet'in haberine göre ara transferin sonlarına doğru Real Betis, Nagatomo'ya teklifte bulundu.

        6

        İspanyol ekibi hem tecrübeli oyuncu hem de kulübü Inter'le anlaşma sağladı. Galatasaray, bu sıralarda Bayern Münih'ten Juan Bernat ve Juventus'tan Kwadwo Asamoah için devredeydi.

        7

        Bu iki transferde sonuç alınamayınca sarı-kırmızılılar gündemine Nagatomo'yu aldı. Ancak oyuncunun Betis'e imza atmak üzere olduğu yönetim ve Terim'e iletildi.

        8

        Fatih Terim bu noktada bizzat devreye girerek Inter yöneticileriyle iletişim kurdu.

        9

        BEKLENENDEN DAHA UCUZA!

        İtalyanlar, tecrübeli çalıştırıcının isteğini kırmayarak "Real Betis'le kontrat imzalamadık. Oyuncuyla anlaşırsanız bizim açımızdan sorun yok" ifadelerini kullandı.

        10

        Fatih Terim bunun üzerine Nagatomo'yu ikna etmek için telefon trafiğine başladı. Japon oyuncuya Galatasaray'ın mevcut durumunu, şartlarını ve hedeflerini anlatarak kendisini takımda görmek istediğini dile getirdi.

        11

        İtalya'daki saygınlığını bildiği Terim'in doğrudan kendisini aramasından etkilenen Nagatomo, Real Betis yerine sezon sonuna kiralık olarak Galatasaray'a gelmeye karar verdi.

        12

        Ayrıca bu transfer, İspanyolların teklifindekinden daha az maliyetle yani 700 bin Euro kiralama ve 5 aylığına 850 bin Euro oyuncu ücretiyle gerçekleşti..

        13

        SİVAS'A JAPON AKINI!
        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre Terim’in, Nagatomo’yu 21 kişilik kadroya dahil edeceği, ancak 11’de oynatıp oynatmayacağına ise daha sonra karar vereceği bildirildi.

        14

        Öte yandan milyonluk tirajlarıyla ünlü Japon gazeteleri, Nagatomo’nun transferine büyük ilgi gösteriyor. Sivas’a maça gitmek için 17 Japon gazeteci akreditasyon istedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ