Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Neslihan Atagül'ün son durumu! Uraz Kaygılaroğlu açıkladı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Cem Yılmaz'ın yeni projesi 'Erşan Kuneri'de rol alacak olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün ünlü komedyenin Levent'teki ofisinden çıkarken görüntülendi.

        Kaygılaroğlu ve Yılmaz, yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası ofisten birlikte ayrıldı.

        2

        "EVDE DİNLENİYOR"

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Uraz Kaygılaroğlu, rol aldığı diziden sağlık sorunları sebebiyle ayrılan eski partneri Neslihan Atagül'ün evinde dinlendiğini söyledi.

        33 yaşındaki Kaygılaroğlu, konuyla ilgili, "Görüştüm, daha iyi. Dinleniyor evinde" şeklinde konuştu.

        3

        Son dönemde hızla kilo veren Neslihan Atagül, geçtiğimiz hafta apar topar hastaneye kaldırılmıştı. 'Geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi konan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından çektiği bir videoyu paylaşarak sağlık durumuyla ilgili açıklama yapmıştı.

        4

        Atagül, "Öncelikle bana attığınız destek mesajları, iyi dilekler ve yanımda olduğunuz için binlerce kez teşekkür ederim. Çok incesiniz beni yalnız bırakmadınız, çok sağ olun. Gördüğünüz gibi fena sayılmam, iyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı, hala var o yüzden biraz daha dinleneceğim ama iyiyim" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        KADİR DOĞULU DA BAĞIRSAKLARINDAN SORUN YAŞIYOR

        Kadir Doğulu da geçtiğimiz haftalarda sağlığı ile ilgili yaşadığı problemler hakkında konuşmuştu.

        Doğulu, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Üç yıldır bağırsaklarımda sıkıntı var. 'İrritabl bağırsak sendromu' deniyor buna. Bununla ilgili coğrafyamı, gıdaları tanımaya başlayınca bedensel bir şifa başladı ve ilaç kullanmadan iyileştim.

        Doktorlar ilaç bulamadı buna. Kilo kaybettim ama gerçek enerjimi ve gücümü buldum açıkçası. Bana verilen perhiz yaramadı. Sekiz ay içinde yediğim her şeyi yazarak, bana ait bir perhiz sistemi buldum.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ