Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nesrin Cavadzade kimdir? "Nesrin Cavadzade rol arkadaşı Burak Deniz ile aşk yaşıyor"

        Nesrin Cavadzade, Bizim Hikaye dizisindeki rol arkadaşı ve genç oyuncu Büşra Develi ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Burak Deniz ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Nesrin Cavadzade ile Burak Deniz birlikteliği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken, La Casa De Papel dizisiyle ön görüşmelerde bulunan Nesrin Cavadzade, özel hayatıyla gündeme gelip işinin sekteye uğramasından korkuyor. Nesrin Cavadzade ve Burak Deniz'in hayatlarına dair detaylar haberimizde.

        NESRİN CAVADZADE KİMDİR?

        Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan'ın Bakü şehrinde dünyaya gelmiştir. 1.70 boyundaki Azeri kökenli oyuncu, Bakü'den 11 yaşında ayrılmış ve annesi ile birlikte İstanbul'a yerleşmiştir. Türkçesi zayıf olan Nesrin Cavadzade, Türkiye'ye geldiğinde okula tekrardan başlamış ve Türkçe'yi kısa sürede öğrenmiştir.

        REKLAM

        Nesrin Cavadzade, lise yıllarında tiyatro kolunda yer alarak Türkmen Düğünü adlı oyunda oynadı. Lisenin ardından Marmara Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünü bitirmiştir. Üniversite yıllarının ardından oyunculuğa olan merakını sürdüren Cavadzade, 2 sene profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır.

        İlk ekran deneyimini başrol olarak oynadığı Yersiz Yurtsuz dizisinde alan Cavadzade, dizideki başarılı ilerleyişinin ardından Dilber'in Sekiz Günü filminde rol almıştır. Bu filmin ardından en iyi kadın oyuncu ödülünü alan güzel oyuncu, 2011 yılında ATV'de yayınlanan Al Yazmalım adlı dizide bir karaktere can vermiştir.

        Bu dizinin aynı senesinde Güzel Günler Göreceğiz ve Yangın Var isimli filmlerle oyunculuk kariyerine yeni taşlar eklemiştir.

        Nesrin Cavadzade Türkçe dışında İngilizce ve Rusça bilmektedir.

        OYNADIĞI YAPITLAR

        2017 - Bizim Hikaye

        2016 - Kış Güneşi

        2015 – Son Mektup (Film)

        2014 – Annemin Şarkısı (Film)

        2014 – Küçük Ağa

        2013 – Görüş Günü Kadınları

        2012 – Ağır Roman Yeni Dünya

        2012 – Derin Nefes Al (Film)

        REKLAM

        2011 – Yangın Var

        2011 – Güzel Günler Göreceğiz

        2011 – Al Yazmalım

        2010 – Samanyolu

        2010 – Acı

        2009 – Gitmek: Benim Marlon ve Brandom

        2008 – Dilber’in Sekiz Günü

        2007 – Pazar – Bir Ticaret Masalı

        2007 – Yersiz Yurtsuz

        BURAK DENİZ KİMDİR?

        17 Şubat 1991'de İzmit'te doğan Burak Deniz ilk oyunculuk deneyimini Kolej Günlüğü dizisiyle kazandı. Ardından sırasıyla Sultan (2012), Kaçak (2013), Medcezir (2014) ve Tatlı Küçük Yalancılar (2015), Gecenin Kraliçesi (2015), Aşk Laftan Anlamaz (2016) ve Bizim Hikâye (2017) dizilerinde rol aldı. Burak Deniz, dizi projelerinin yanı sıra Arada adlı sinema filminde de yer aldı.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ