Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)NEVŞEHİR Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Şengül (54), sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip öldü. Şengül´ün 18 yıl önce babası, 1 yıl önce de avukat kardeşinin karbonmonoksit gazından yaşamlarını yitirdiği öğrenildi.

        Olay, dün gece saatlerinde Demirkuyu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Eşinden ayrı yalnız yaşadığı belirtilen 3 çocuk babası Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Şengül´den haber alamayan yakınları eve geldi. Kapıyı kırarak içeri giren yakınları, Şengül´ü oturma odasında hareketsiz buldu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Şengül´ün sobadan sızan karbonmonoksit gazından yaşamını yitirdiği belirlendi. İlçede gübre bayiliği yaptığı belirtilen Şengül´ün cenazesi otopsi işlemleri için devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

        Kemal Şengül´ün 18 yıl önce babası Seyit Şengül´ün 1 yıl önce ise avukat kardeşi Köksal Şengül´ün sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle hayatını kaybettikleri öğrenildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Nevşehir Ahmet KORKMAZER

        2021-12-01 12:58:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler