Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nez: Ailemizden kayıp verdik - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Nez, Cihangir'deydi. Ünlü şarkıcı, köpeğini gezdirirken objektiflere yansıdı. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Nez, yaşanan deprem felaketiyle ilgili konuştu.

        2

        "AİLEMİZDEN KAYIP VERDİK"

        Şarkıcı, "Öncelikle tüm vatanımızın başı sağ olsun. Ben de Antakya'lıyım. Ne yazık ki ailemizden de can kaybı verdik ama önemli olan yaralarımızı sarmak. Konser verdik. Bütün gelirlerini ODTÜ Mezunlar Derneği ailelerini kaybetmiş çocuklara bağışladık. Hâlâ devam ediyoruz ve edeceğiz. Kuliste bile elimde atkı ve bere örüyorum. Milletimizin başı sağ olsun" açıklamasında bulundu.

        Nez, röportajını tamamlamasının ardından köpeğiyle birlikte Cihangir sokaklarında yürümeye devam etti.

        3

        "MÜZİĞİ BIRAKMADIM"

        Öte yandan daha önce NLP (Nörolinguistik Programlama) terapisti olduğunu açıklayan Nez, 15 yıldır bu eğitimi gördüğünü ve sertifikasını Londra'dan aldığını söylemişti.

        Nez, "Müziği bırakmadım, ikisini bir arada götürmek istiyorum" diye konuşmuştu.

        4

        "PROFESYONEL OLARAK YAPIYORUM"

        Konuyla ilgili konuşan Nez, "Kişilerin amaçlarına ulaşmalarını için nörolojik programlarını keşfetmelerini ve bunu kullanmalarını sağlamayı amaçlayan bir psikolojik terapi anlayışı" olarak tanımlanan NLP terapisti olarak hizmet vermeye başladığını dile getirmişti.

        Ünlü şarkıcı, daha sonra sözlerini, "NLP terapistiyim. Bu dönemde bunları yapmak insanlara şifa... Aslında müziği bırakmadık ama bırakmak durumunda kaldık, müzisyenler iki ya da üçüncü işlerini yapıyorlar. Bunun 15 yıldır eğitimini aldım, profesyonel olarak yapıyorum. Müziği asla bırakmak istemem ikisini bir arada götürmeyi tercih ederim" şeklinde sürdürmüştü.

        5

        "SANATÇI DOSTLARIMA BEDAVA YAPIYORUM"

        Ayrıca pandemi döneminde çalışamayan yakın dostlarına ücretsiz hizmet vereceğini belirten Nez, "Kedi-köpek fobisi, panik atak, sigarayı bırakmak isteyen, kilo vermek isteyen bir sürü insan... Sanatla ilgilenen sanatçı dostlarıma bedava yapıyorum, para talep etmiyorum. Arayanlar oldu, elimden geleni yapmaya çalışacağım. Doktor değil ama terapistim" diye konuşmuştu.

        6

        "İNSANLARIN BEYNİNİ TEMİZLİYORUM"

        Ünlü şarkıcı, daha önce de, "Ben artık farklı dallarda da eğitim alıyorum. Şu an mesela insanların beynini temizliyorum. Öyle şeyler... Onun dışında sahneleri özledim. Pandeminin bir an önce bitmesi dileğiyle..." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ