Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Nicola Coughlan: Ben o dizideki şişman kız değilim - Magazin haberleri
        1

        'Bridgerton' dizisinde 'Penelope' karakterini canlandıran oyuncu Nicola Coughlan, geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen 78. Altın Küre Ödül'lerini evinden takip etti.

        2

        TÖRENE ÖZEL HAZIRLANDI

        Etkinliğe özel olarak hazırlanan Coughlan, sarı renkli bir gece kıyafeti tercih etti. 34 yaşındaki oyuncu, elbisesinin üzerine de siyah bir hırka giydi.

        İrlandalı oyuncu, hazırlandıktan sonra çekilen bir fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaştı.

        3

        "O SİYAH HIRKA HEP OLACAK"

        The Big Calf adlı podcast yayınının sunucusu Amanda Richards da Nicola Coughlan'ın görüntüsüyle ilgili bir yorum yaptı. Richards, Twitter hesabından "Bridgerton dizisinden şişman kız, Altın Küre'de siyah hırka giymiş" diye yazdı. Amanda Richards, daha sonra "Ne kadar çekici ve tarz göründüğünüz fark etmez, eğer şişman bir kızsanız her zaman giymeyi düşündüğünüz siyah bir hırka olacaktır" ifadelerini kullandı.

        4

        TEPKİ ÇEKTİ

        Richards'ın yorumuna başta oyuncu Nicola Coughlan olmak üzere birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti.

        5

        Coughlan, hırkayı ünlü bir moda markasının da elbiselerle birlikte kullandığını hatırlatıp, bu hırkanın iyi göründüğüne inandığını söyledi.

        6

        "BENİM BİR ADIM VAR"

        Ünlü oyuncu, ayrıca Amanda Richards'ın kendisinden "Bridgerton dizisinden şişman kız" diye söz etmesine de "Benim bir adım var" diye karşılık verdi.

        7

        "DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR"

        Nicola Coughlan'ın bir hayranı Richards'ın dikkat çekmeye çalıştığını belirtti. Bir başkası da Coughlan'a, "Güzel görünüyorsun ve güzelsin" diye yazdı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ