Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Biyografi Nur Tuğba Namlı kimdir?

        Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olan Nur Tuğba Namlı zaman zaman özel hayatı ile merak konusu oluyor. Hakan Ural ile birlikte güncel magazin programı sunan Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı kaç yaşında? Nur Tuğba Namlı Evli mi? Nur Tuğba Namlı’ nın eşi Mustafa Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı’nın hayatı ile ilgili merak edilen tüm sorularınızı detayları ile birlikte yazımızda sizler için derledik.

        Hafta içi her sabah Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programda Hakan Ural ile birlikte yorumcu sunuculuk yapan Nur Tuğba Namlı 15.06.1983 tarihinde Mersin’de dünyaya gelmiştir, İkizler burcu olan güzel sunucunun boyu 1.65 cm, kilosu ise 54 kg’dır. Tam ismi Nur Tuğba Algül Namlı’dır

        REKLAM

        Üniversiteye kadar Mersinde yaşayan başarılı isim Üniversiteyi Balıkesir Üniversitesi'nde okudu ve buradan mezun oldu. Nur Tuğba Algül Namlı üniversite döneminin ardından Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen "Var Mısın Yok Musun" yarışmasına yarışmacı olarak katıldı ve burada tanınarak meşhur oldu.

        Yarışmada gelen tanınırlık ile ekran yüzü olmak konusunda kararlı olan isim başarılı spiker olan Gülgün Feyman'dan sunuculuk dersleri aldı. Nur Tuğba Algül sunuculuk derslerinin bitmesinin hemen ardından spikerliğe ilk olarak SkyTürk kanalında gece haberlerini sunarak başladı. SkyTürk televizyonunda uzun dönem başarılı bir şekilde görev yapan Nur Tuğba Algül Namlı 2011 yılında NTV ekranlarına transfer oldu. NTV macerası başarılı bir şekilde ilerlerken sunduğu gece haberleri esnasında bir gaf yapması ile birlikte büyük tepki çekti ve uzunca bir süre ekranlardan uzak kaldı.

        Güzel sunucu Nur Tuğba Algül Namlı bu talihsiz olayın ardından 2014 yılında TV8 kanalı ile anlaştı ve Ütopya adlı yarışmanın değerlendirmelerinin yapıldığı "Ütopya Panorama" isimli programın sunuculuğunu yapmaya başladı. TV8 kanalının gündüz kuşağında reyting alan bu format daha sonra yine aynı kanalda "Survivor Panorama" olarak Survivor yarışması için hazırlandı ve başarılı sunucu bu programı Hakan Hatipoğlu ile birlikte sunmaya başladı.

        Güzel sunucu Nur Tuğba Algül, 23 Mayıs 2015 tarihinde iş adamı Mustafa Namlı ile evlenerek namlı soyadını aldı. Namlı çiftinin 2 tane çocuğu bulunmaktadır.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ