Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'e sürpriz - Magazin haberleri
        1

        2021'in sürpriz aşkı Demet Özdemir-Oğuzhan Koç birlikteliği doludizgin devam ediyor. Özdemir, önceki gün 29 yaşını kutladı.

        2

        Sevgilisine balonlarla sürpriz yapan Oğuzhan Koç, Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafa, "İyi ki doğdun Demet Özdemir" notunu düştü.

        ÇEŞME'DE BELGELENDİ

        Özdemir ile Koç'un birlikteliği, 2021'in ilk günlerinde ortaya çıkmıştı. Aşk, dört günlük sokağa çıkma yasağının olduğu yılbaşında Çeşme'de tatil yapan ikilinin fotoğraflarının çekilmesiyle belgelenmişti.

        "GÜZEL BİR SÜRECİN ARİFESİNDEYİZ"

        Oğuzhan Koç, ocak ayında "Güzel bir sürecin arifesindeyiz" diyerek, Demet Özdemir ile aşk yaşadığını duyurmuştu. Koç'un aşkını ilan etmesinin ardından ikili, beraberliklerini sosyal medyaya taşımıştı.

        3

        "AYNI EVDE YAŞAMIYORUZ"

        Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç ile aynı evde yaşadıklarına dair çıkan iddialara yanıt vermişti. Söylentileri yalanlayan Özdemir, "Oğuzhan ile aynı evde yaşamıyoruz" demişti.

        4

        ESKİ SEVGİLİSİNİN ARKADAŞI

        Oğuzhan Koç, yaklaşık dört yıl birliktelik yaşadığı oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile yollarını ayırmasının ardından, "Aşka küsmedim, aşka küsülür mü hiç? Hayat devam ediyor" açıklamasını yapmıştı.

        5

        İHANET İDDİALARI

        Özdemir, 2017’de Oğuzhan Koç'un programına katılmıştı. Ünlü oyuncu, Oğuzhan Koç’u 4 Eylül 2019’da verdiği konsere de yalnız bırakmamıştı. Konsere o dönem Koç'un sevgilisi Yağmur Tanrısevsin de katılmıştı. Konserden 3 ay sonra ikili ayrılık kararı aldı.

        Yağmur Tanrısevsin ile Ekim 2019'da ayrılan Koç'un, bir ay sonra Emirgan'da Demet Özdemir ile görüntülenmesi ihanet iddialarını da beraberinde getirdi.

        Aynı mekandan çıkan ikiliden Demet Özdemir, kısa bir süre sonra yolda taksiden inip, Koç'un aracına binmişti.

        İkili, beraber şarkıcının Beykoz'daki evine giriş yapmıştı.

        6

        Bu gelişmeler üzerine Yağmur Tanrısevsin, sıkı dostu olan Demet Özdemir'i sosyal medyada takipten çıkmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ