Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşayan Ünzile Çetin, 100 yaşına girdiği doğum gününü çocukları ve torunlarıyla pasta keserek kutladı.

        Hayatında ilk kez doğum günü kutlayan babaanne Ünzile Çetin’in heyecanı ise görülmeye değerdi. Fatsa’da ikamet eden Ünzile Çetin’e 100 yaşına girmesi nedeniyle çocukları ve torunları tarafından sürpriz yapıldı. 6 çocuğu ve 27 torunu olan Ünzile Çetin kendisi için hazırlanan pastadaki mumu üfledi. Torununun torununu da gören Çetin, “Doğum günü pastasını görünce çok duygulandım, ilk defa yaş günümü kutladım. 100. yaşıma girdim ve hep birlikte ailemle mutlu bir şekilde yaşıyoruz. Yaklaşık 40 yıl önce eşimi kaybettim. Allah bizlere sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin” dedi.

        Unutulmayacak bir doğum günü yaşayan Çetin, çocukları ve torunlarına teşekkür ederken, duygu dolu anlar yaşadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler