Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Valisi Tuncay Sonel, korona virüse karşı aşının önemine değinerek, özellikle gençleri aşı olmaya davet etti.

        Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Ceren Özdemir Meydanı’nda kurulan aşı stantlarında vatandaşlar randevu almadan aşılarını olabiliyor. Ordu Valisi Tuncay Sonel, Altınordu Kaymakamı Erhan Karahan ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu da kurulan alanı ziyaret ederek, aşı olmak için gelen vatandaşlar ile bir araya geldi. Vali Sonel, aşı yaptıran vatandaşlara teşekkür etti. Virüsle mücadelede herkesin aşı yaptırması gerektiğine değinen Vali Sonel, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan tüm bakanlıklarımıza kadar, sağlık teşkilatımızdan güvenlik güçlerimize kadar toplumumuzun tüm birimleri ile bu konuda bir uğraş var. Ordu’nun 19 ilçesinde tüm Ordu ailesi olarak biz istiyoruz ki vakalarda düşme olsun, azalsın ve hiç olmasın. Bu konuda da tüm arkadaşlarımız ile beraber emek veriyoruz. Bizi izleyen yöre insanlarımız ve gençlerimizden aşılarını olmasını istiyoruz” dedi.

        “Özellikle gençler aşı olun”

        Aşılanma sayısının arttıkça vaka oranlarının da düşüşe geçtiğine dikkat çeken Vali Sonel, “Ne kadar çok aşılama olursa o kadar çok bu illete yakalanma oranı düşüyor. Biz vaka sayılarında düşüşe geçtik, bunun için de Ordulu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ama rehavet olmasın, biz yine dikkat edelim ve aşılarımızı yaptıralım. Özellikle gençler aşı olun. Aşı olduğunuz takdirde sağlıklı oluruz ve bu vakaları hep birlikte yeneceğiz. Sağlık Bakanlığımızın, Bilim Kurulumuzun ve doktorlarımızın verdiği kararlara uyuyorum. Eğer aşı olmayan varsa bir hastalık geçirdiği zaman ve bulaştırdığı zaman bu süreci uzatıyor. Doktorlarımızı dinleyelim” şeklinde konuştu.

        Korona virüse karşı 3. doz aşısını yaptıran İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ise, aşılamanın hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

        Vatandaşlar da aşı yaptırmanın önemine değinerek, herkesin aşı yaptırması gerektiğini ve hizmetten memnun olduklarını ifade ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler