Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Pamela Anderson veda etti - Magazin haberleri
        1

        Amerikalı oyuncu ve model Pamela Anderson, sosyal medyaya veda etti.

        Dün son bir paylaşımda bulunan 53 yaşındaki Anderson, gönderisine, "Bu benim Instagram, Twitter ve Facebook'taki son paylaşımım olacak" notunu düştü.

        2

        VEDA ETTİ

        Sosyal medyaya hiç ilgi duymadığını, artık okuyarak ve doğada vakit geçirerek gerçekten ilham aldığı hayatı yaşayacağını söyleyen Pamela Anderson, "Özgürüm" şeklinde konuştu.

        3

        Takipçilerine "Hedeflerinin peşinden gidecek gücü ve ilhamı bulma" çağrısı yapan oyuncu, "Boşa giden zamanın büyüsüne kapılmamak gerektiği" uyarısında da bulundu.

        4

        Brandon Thomas ve Dylan Jagger adında iki çocuğu olan Pamela Anderson, konuyla ilgili, "İstedikleri ve para kazanmak için kullanabilecekleri şey bu; beyniniz üzerinde kontrol" açıklamasını yaptı.

        5

        SUSKUNLUĞUNU BOZMUŞTU

        Anderson ile 12 günlük evliliğin ardından geçtiğimiz sene şubat ayının başına ayrılma kararı alan Jon Peters, sessizliğini bozmuştu.

        Yapımcı, Anderson’ın 200 bin dolar’lık orcunu ödediğini ve gardırobunu yenilediğini iddia etmişti.

        6

        "HER ŞEY YALANDI"

        Hiçbir zaman aynı çatı altında yaşamayan çiftten Peters, "Onun söylediği her şey yalandı. Kendimi yaşlı bir ahmak gibi hissediyorum. Ona kollarımı açtım, hayatıma aldım ve yıllarca sevdim. Üzülmesin diye borçlarını kapattım ve yeni kıyafetler aldım" demişti.

        7

        "APTAL GELDİM, APTAL GİDİYORUM"

        Anderson’ın kendisine telefonda evlenme teklif ettiğini belirten Jon Peters, “Bana o mesajı attığında hayallerim gerçekleşiyor sandım. Aslında bir başkasıyla nişanlıydım ama kabul ettim. Onun için her şeyi bıraktım ve aldığım teşekkür de bu oldu. Dünyaya aptal geldim, aptal gidiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

        8

        Peters, Pamela Anderson’ın son 40 yılda ilgi duyduğu tek kadın olduğunu söylemişti.

        "Her yerde güzel kızlar var. Bu 30 yıl boyunca kendime birini seçebilirdim" diyen Peters, “Ben sadece Pamela’yı istedim. Bana ilham veriyor. Onu hak ettği şekilde koruyacak ve ona öyle davranacağım” ifadelerini kullanmıştı.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ