Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Pınar Tartan, Yılmaz Kunt'a Sevda Erginci'yi unutturdu! - Magazin Haberi
        1

        Yılmaz Kunt, kendisi gibi oyuncu olan Sevda Erginci ile aşk yaşıyordu. Kunt'un Erginci ile evlilik hazırlığı yaptığı sırada sırada avukat Seray Öztürk’e attığı mesajlar ifşa olmuştu. Sevda Erginci de ihanetin ardından ilişkisini sonlandırmıştı.

        Bir süre sonra Kunt’a ikinci şans veren Sevda Erginci, birlikteliğine kaldığı yerden devam etme kararı almıştı. Ancak çiftin mutlulukları kısa sürdü. Yeniden yollarını ayıran ikili, sosyal medyada birbirlerini takipten çıktı.

        2

        YALNIZLIK KISA SÜRDÜ!

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Yılmaz Kunt, ayrılık acısını çabuk unuttu. Oyuncu, ayrılığın üzerinden henüz bir hafta geçmemişken manken Pınar Tartan ile Nişantaşı’nda görüntülendi.

        Önceki gün Tartan ile vakit geçiren Kunt, 3 mekan değiştirdi. Son gittikleri restoranda gözlerden uzak bir yere oturmayı tercih eden ikilinin samimi halleri dikkatlerden kaçmadı. Yakın çevrelerine, "Her şey yolunda." diyen çiftin birbirini tanıma aşamasında olduğu konuşuluyor.

        3

        Pınar Tartan, daha önce Murat Ceylan ile aşk yaşamış ancak ikili, geçtiğimiz yıl ayrılmışlardı.

        4

        SEVDA ERGİNCİ İLE YILMAZ KUNT ARASINDA NELER OLMUŞTU?

        Her şey Seray Öztürk'ün, Erginci ile aşk yaşarken kendisiyle mesajlaşan Kunt'un yazışmalarını Instagram hesabından paylaşmasıyla başlamıştı. Geçtiğimiz yıl aileleriyle birlikte Bodrum'da tatil yapan Erginci ile Kunt, yaşadıkları ifşa şoku sonrası birbirlerini silmişti.

        5

        "EVLİLİK YOLUNDAYKEN SÜREKLİ BENİMLE BULUŞMAYA ÇALIŞTIN"

        Paylaşılan mesajlarda ünlü oyuncunun, Öztürk ile buluşmak için mesajlar attığı görülmüştü. Avukat Seray Öztürk'ün, Kunt'la tüm yazışmalarının ifşa olduğu hesabından Yılmaz Kunt ve Sevda Erginci hakkında çıkan evlilik haberi de yayınlanmıştı.

        Seray Öztürk'ün Instagram hesabından paylaşılan gönderide, "Evlilik yolundayken sürekli benimle buluşmaya çalışman gerçekten kadına karşı başka bir şiddet! Gerçekten yaptığına ne denir?" ifadeleri yer alıyordu.

        6

        "NİŞANLI OLDUĞUN HALDE BENİ DE İDARE ETMEYE KALKTIN"

        Oyuncunun kendisine attığı fotoğraf ve videoların da paylaşıldığı Öztürk'ün hesabında, "İyi tatiller." yazılarak, Erginci ve Kunt'a gönderme de yapılmıştı. Seray Öztürk'ün hesabından, "Yılmaz Kunt; sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun?" mesajı da paylaşılmıştı.

        7

        "HACK" AÇIKLAMASI

        Çıkan haberlerin ardından avukat Seray Öztürk'ün Instagram hesabından paylaşımlarla ilgili bir açıklama yapılmıştı. Gönderide Öztürk'ün hesabının hack'lendiği iddia edilmişti:

        Müvekkilimiz Avukat Seray Öztürk'ün yakın çevresiyle yaptığı yazışmaların kendi iradesi dışında ifşa edildiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Müvekkilimizin akıllı telefonunun ve sosyal medya mecralarının hacklenmesi nedeniyle yakın çevresiyle yaptığı yazışmaların içeriği bir hacker grubu olarak değerlendirdiğimiz yapı tarafından yayınlanmaktadır. Müvekkilimizin yurda dönmesini müteakip konuyla ilgili tüm yasal yollara ivedilikle başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.

        8

        "ÇOK ÖZEL BİR MESELE"

        Ardından Kunt ile barışan Sevda Erginci, konuyla ilgili ilk kez konuşmuştu. Erginci, "Ayrılık sosyal medyada yansıtıldığı gibi değildi. Böyle haberler çıkacağını biliyordum ama çok özel bir mesele olduğu için çok fazla konuşmak istemiyorum. Şu an için her şey yolunda, çok mutluyuz." açıklamasını yapmıştı.

        9

        "BİRLİKTE YAŞIYORUZ"

        Ünlü isim, gazetecilerin "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna da, "Şu an için öyle bir durum yok. Evliliğe ihtiyaç duymuyoruz, şu an zaten birlikte yaşıyoruz. Ailelerimizin de öyle 'Evlenin' gibi bir baskısı yok, onun için şu an çok mutluyuz." yanıtını vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ