Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Son dakika haberler: Putin’e ait olduğu iddia edilen sarayından yeni görüntüler
        1

        Rusya'da muhalif lider Alexei Navaly, Putin'in emriyle zehirlendiği şüphesiyle Almanya'da hastaneye kaldırılmış, tedavisi sonrası Rusya'ya dönüşünde tutuklanmıştı.

        Navalny'in gözaltında olduğu sırada ekibi YouTube hesabı Алексей Навальный üzerinden Putin'in sarayı olduğu iddia edilen Karadeniz'de bir malikanenin görüntülerini paylaşmıştı. Putin ve yetkililer bu iddiaları kesin dille reddetmiş, Rus milyarder Arkady Rotenberg malikanenin kendisine ait olduğunu iddia etmişti.

        2

        Rusya - Ukrayna krizi devam ederken, Navaly'in ekibi YouTube üzerinden, Putin'a ait olduğu iddia edilen saraydan yeni görüntüleri paylaştı.

        3

        Görüntülerde sarayın planı ile birlikte yüzme havuzu, buz pisti, tiyatro, spor salonu, yatak odaları, çalışma odalarına ait görüntüler paylaşıldı.

        Striptiz kulübü de olduğu iddia edilen sarayda bazı odaların görselleri bilgisayarda, plana uygun olarak 3D olarak oluşturulduğu belirtildi.

        4

        Ekibin iddiasına göre sarayda striptiz kulübü olduğu belirtilen odada direk dansı için pist de bulunuyor.

        5

        Sarayda çalışma odası olduğu belirtilen odada Rusya bayrağındaki simgelerin yer aldığı da belirtiliyor. Ekip bu görselleri, sarayın Putin'a ait olduğunun bir kanıtı olduğunu da belirtiyor.

        6

        Ekip tarafından “Rusya tarihinin en büyük yolsuzluk skandalı” olarak tanımlanan ilk video 121 milyon kez izlenmişti.