Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen: Jorge Jesus'a kapris yapamazsın - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Kayserispor galibiyetini değerlendirdi.

        2

        "Geçen hafta Fenerbahçe uyksuzluğa dayanıp 1 hafta top oynasa kazanamazdı. Bugün de 1 hafta oynasa kaybetmezdi. Ali Bey ve yönetimi hocaya öyle bir kadro verdi ki; çevir çevir oyna!"

        3

        "Çok geniş kadroları yönetmek kolay değildir. Bugün Fenerbahçe top rakipteyken mükemmel oynadı ancak top ayağındayken de daha fazla pozisyona girebilirdi."

        4

        "Bence hocanın üçlü savunmaya geçme sebeplerinden biri; Kim Min-Jae'nin takımdan ayrılması. O varken savunma daha çok güven veriyordu. Diğer bir sebep de bek oyuncularının bu dizilişe daha uygun olması."

        5

        "Fenerbahçe üçlü oynadığı sürece sol önde oynayan oyuncu hep forveti ikileyecektir. Bugün King bunu yaptı, döndüğünde Valencia da yapacaktır."

        6

        "Fenerbahçe, Beşiktaş'ın ilk 45'lerde oynadığı oyunu 90 dakikaya yaymak istiyor. Bunu yaparken de kadronun genişliğini kullanıyor hoca."

        7

        "Ben geçtiğimiz sezon 'Beşiktaş almıyorsa Batshuayi'yi Fenerbahçe'ye alırım' demiştim. Ancak ben onu söylediğim gün ne King vardı kadroda ne de Pedro"

        8

        "Hocanın üçlü sisteminde öndeki ikili sürekli değişecektir. Kiev maçında Batshuayi oynarsa şaşırmam mesela."

        9

        "Jorge Jesus hakkında bu maçta önce Çağdaş Atan'ın ve önceki günlerde Nuri Şahin'in söylediği sözlere bakın. Normalde bu kadar geniş kadroda oynamayan oyuncular kapris yapar. Ancak Jesus'a kapris ya-pa-maz-sı-nız!"

        10

        "Bana bu yıl hangi forveti istersin diye sorulsa Wout Weghorst'u söylerdim. Fenerbahçe'nin yazın Batshuayi'ye ihtiyacı vardı ancak bugün çok büyük bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum."

        11

        "Jorge Jesus varken takımda 'banko' diyebileceğimiz oyuncu sayısı çok az olur. Ancak takım 3-4 günde bir maça çıktığı için bu normal. Hafta hafta oynasalardı bu düzen sıkıntı yaratabilirdi."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ