Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rihanna'nın sevgilisi ASAP Rocky gözaltına alındı
        1

        Asıl adı Rakim Mayers olan ünlü şarkıcı, Kasım 2021'deki bir silahlı saldırının şüphelisi olarak gözaltına alındı. Los Angeles polis departmanından yapılan açıklamada, Mayers'in kız arkadaşı şarkıcı Rihanna ile tatilden dönerken Los Angeles Uluslararası Havalimanı'nda gözaltına alındığı bildirildi.

        2

        BBC'nin haberine göre; Polis yetkilileri, gözaltının "iki tanıdık arasında çıkan ve silahlı saldırıyla sonuçlanan bir tartışma" ile bağlantılı olarak yapıldığını söyledi.

        3

        550 BİN DOLARLIK KEFALET

        Mayers, gözaltına alınmasından kısa bir süre sonra 550 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Mayers'in avukatı Alan Jackson, ünlü şarkıcının gözaltına alındığını doğruladı ancak konu hakkında ayrıntılı bilgi vermedi. Saldırının mağduru, polise, iki kişiyle yürüyen Mayers'in sokakta tabancayla kendisine yaklaştığını söyledi. Polis raporlarında, Mayers'in mağdura üç dört el ateş ettiği ve kurşunlardan birinin mağdurun sol elini sıyırdığı bilgisi yer aldı.

        Mayers 17 Ağustos'ta mahkemeye çıkacak.

        4

        GÖÇMEN GENCİ DARP ETMİŞTİ

        30 Haziran 2019’da Stockholm'de yanlarına yaklaşan "göçmen kökenli genci darbetmeleri" nedeniyle haklarında açılan davada suçlu bulunan ASAP Rocky ve iki korumasına para cezası verilmişti. Olay sonrası 3 Temmuz'da tutuklanan ve 2 Ağustos'a kadar nezarette kalan şarkıcı ve korumaları, tutuksuz yargılanmalarına karar verilmesinin ardından ABD'ye dönmüştü.

        5

        TRUMP'TAN DESTEK

        Mayers, Stockholm'ün şehir merkezinde yanına yaklaşan göçmen kökenli genci boynundan tutarak yere çarpmış, daha sonra korumalarıyla tekmelemişti.

        Görüntülerin internete düşmesinin ardından hakkında soruşturma başlatılan ünlü sanatçıya en büyük destek eski ABD Başkanı Donald Trump'tan gelmişti.

        Eski İsveç Başbakanı Stefan Löfven'i arayan Trump, Rocky'ye şahsen kefil olduğunu söylemişti.

        6

        ALDATMA DEDİKODULARI ÇIKTI

        33 yaşındaki şarkıcının, milyarder müzisyen ve moda devi Rihanna ile ilişkisi geçen yıl doğrulandı. Mayers, geçen mayıs ayında GQ dergisine verdiği röportajda Rihanna'yı "hayatının aşkı" olarak nitelendirdi. Çift, Ocak ayında bir bebekleri olacağını duyurdu. Ünlü şarkıcının yakın zamanda doğum yapması bekleniyor.

        Çift geçtiğimiz günlerde ayrılık ve aldatma söylentilerini yalanlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ