Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Birilerinden Kaçmak Ne Anlama Gelir? Rüyada Birinden Korkup Kaçmak Anlamı Nedir?

        Rüyada birilerinden kaçmak, rüya yorumcuları tarafından çok hayırlı görülen rüyalardan biri olarak görülmez. Genellikle böyle bir rüya gören kişinin uyandıktan sonra yaşamını gözden geçirmesi gerektiği tavsiye edilmektedir. Çünkü bazen bu tarz rüyalar kişileri bazı konularda uyarmaktadır. İlk olarak eğer rüya sahibi yaşamında bazı şeylere özenmiyor ve bazı şeylerle ilgili de isteksiz ise böyle bir rüya görmesi normal karşılanır. Aynı zamanda rüya sahibi sırf daha fazla paraya sahip olmak için bazı değerleri göz ardı ediyor olabilir. Bu rüya ile ilgili bunlara benzer daha pek çok yorum yapılmıştır. Biz de bu içeriğimizde rüyada birilerinden kaçmak ne anlama gelir? Rüyada birinden korkup kaçmak anlamı nedir? konularında ayrıntılı bilgileri sizler için bir araya getirdik. İşte rüyada birilerinden kaçmak ile ilgili tüm merak edilenler…

        REKLAM

        Rüyada Birilerinden Kaçmak

        Rüyada birilerinden kaçmak çok fazla kişinin gördüğü bir rüyadır. Bu rüya, rüya tabir eden alimler tarafından çok çeşitli şekillerde yorumlanmaktadır. Genellikle bu rüyanın çok hayırlı olduğu düşünülmemektedir. Bu rüyanın sahibinin yaşamında özenli olmayan ve isteksiz bir yapıya sahip olduğuna inanılır. Bazı alimler de rüya sahibinin daha fazla para kazanmak için bazı değerleri göz ardı ettiğini belirtmektedir. Bu rüyayı gören kişi genel yaşamını gözden geçirmelidir.

        Rüyada Kaçıp Saklanmak

        Rüyada kaçıp saklanmak çeşitli anlamlara gelmektedir. Bu rüyayı gören kişinin geçmiş dönemde yaşadıklarıyla yüzleşmekten kaçtığına inanılır. Genellikle alimler bu rüyanın anlamının rüya sahibinin kaçtığı kişiye bağlı olarak şekillenebileceğini belirtmiştir. Örneğin rüyada kaçılan kişi kadın ise yorum farklı erkek ise farklı olabilir. Eğer rüya sahibi bu kişiyi tanıyorsa gündelik hayatta bu kişi konusunda dikkatli olmalıdır.

        REKLAM

        Rüyada Birinden Korkup Kaçmak

        Rüyada birinden korkup kaçmak rüya sahibinin rahat bir döneme girip feraha ereceğine işaret etmektedir. İslami açıdan yapılan yorum da bu yöndedir. Hatta rüya sahibinin genellikle olumsuz ve kötü olan her şeyden ferahlığa doğru koştuğuna inanılmaktadır.

        Rüyada Kötü İnsanlardan Kaçmak

        Rüyada kötü insanlardan kaçmak aslı olmayan haberlerin yayılarak rüya sahibinin itibarında zedelenmeye neden olacağına işaret etmektedir. Bu rüyayı gören kişinin feraha kavuşacağına inanan alimler de vardır.

        Rüyada Polisten Kaçmak

        Rüyada polisten kaçmak çeşitli anlamlara gelebilen bir rüyadır. Bu rüyayı hayırlı gören alimler olduğu gibi hayırsız olduğunu düşünenler de vardır. Yorumlardan birine göre rüya sahibi yaşadığı bir olayın etkisinde kaldığı için uzun bir süre bu yüzden sorun yaşayıp bunalacaktır. Aynı zamanda bu rüyanın uyarıcı bir niteliği olduğuna inan alimler de vardır. Farklı bir yoruma göre bu rüyanın sahibinin kısa zaman içinde kendisine çeki düzen verip geçmişi bir tarafa bırakması gerektiğine inanılmaktadır. Aynı zamanda bu rüyanın sahibi gerçek yaşamında sağduyu sahibi ve titiz davranmalıdır.

        Rüyada Kaçarken Yakalanmak

        Rüyada kaçarken yakalanmak rüyayı gören kişi çalışma ve aile yaşamında başarılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Gülçin Bereket
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ