Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Yeşil Fasulye Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Yeşil Fasulye Toplamak Anlamı Nedir?

        Rüyada Yeşil Fasulye Görmek

        Rüyada yeşil fasulye görmek genelde hayırlı görülür. Bu rüyayı gören kişi çalışma yaşamında ki bütün sorunları çözerek kısa sürede rahata kavuşur. Ayrıca rüyayı gören kişinin yakın dönemde kazancının artacağına da inanılmaktadır.

        Rüyada Yeşil Fasulye Toplamak

        Rüyada yeşil fasulye toplamak genel olarak olumlu ve güzel bir rüyadır. Bu rüyanın sahibi kısa zaman içinde varlıklı birinden destek alarak işlerinin düzelmesini sağlar. Başka bir tabire göre de bu rüya bolluğu simgelemektedir.

        Rüyada Dalında Yeşil Fasulye Görmek

        REKLAM

        Rüyada dalında yeşil fasulye görmek yakın akrabadan alınacak yardıma işaret eder. Farklı bir yoruma göre de rüyayı gören kişi yakın dönemde yeni bir projeye başlayacak ve başarılı olacaktır.

        Rüyada Yeşil Fasulye Yemeği Görmek

        Rüyada yeşil fasulye yemeği görmek rüya sahibine değerli bir hediye geleceğine delalet eder. Aynı zamanda bu rüya bereketli ve bolluk içinde bir yaşamı da simgelemektedir.

        Rüyada Yeşil Fasulye Yemek

        Rüyada yeşil fasulye yemek rüya sahibin kısa zaman içinde bir müjde alacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve rahatlayacağına da inanılır.

        Rüyada Yeşil Fasulye Ayıklamak

        Rüyada yeşil fasulye ayıklamak rüya sahibinin yaşamında kendisine üzüntü veren kişilerden hızlı bir şekilde uzaklaşacağına işaret eder.

        Rüyada Yeşil Fasulye Piştiğini Görmek

        Rüyada yeşil fasulye piştiğini görmek rüyayı gören kişinin çalışma yaşamında başarılı olacağına işaret eder.

        REKLAM

        Rüyada Yeşil Fasulye Pişirmek

        Rüyada yeşil fasulye pişirmek rüyayı gören kişinin çalışma yaşamında olacak gelişmelerin simgesi niteliğindedir. Bu rüya, rüyayı gören kişinin emeklerinin kısa zamanda karşılığını alacağını müjdelemektedir.

        Rüyada Yeşil Fasulye Kırmak

        Rüyada yeşil fasulye kırmak rüyayı gören kişinin çalışma yaşamında hızlı bir yükseliş yakalayacağına işaret eder. Aynı zamanda bu rüyayı gören kişi makamında ve çevresinde saygı görür.

        Rüyada Yeşil Fasulye Almak

        Rüyada yeşil fasulye almak rüya sahibin alacağı kararlarda başarılı olacağına delalet eder. Fakat bu rüya, rüyayı gören kişinin yaşamında yeni döneme girerken acele etmeden karar alması gerektiğini de öğütler niteliktedir.

        Rüyada Yeşil Fasulye Tarlası Görmek

        Rüyada yeşil fasulye tarlası görmek rüya sahibin yakın dönemde bütün problemlerini çözüp rahata kavuşacağına işaret eder. Diğer yandan bu kişinin ailesi ile ilgili de güzel gelişmeler yaşanabilir. Evinde ve evliliğinde mutlu olacak olan rüya sahibini huzurlu günler beklemektedir.

        Rüyada Yeşil Fasulye Satın Almak

        Rüyada yeşil fasulye satın almak rüyayı gören kişinin yaşamında karar alma sürecine girdiğine işaret eder. Eğer doğru kararları alırsa hızlı bir şekilde işinde yükselerek maddi geliri artacaktır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ