Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Kuş avlamak isterken penisini vuran gence bacağından penis yapıldı

        Soner ÖZCAN/ANTALYA

        Muğla'da yaşayan 15 yaşındaki lise öğrencisi U.S., geçtiğimiz yıl babasına ait tüfekle kuş avlamaya çıktı. U.S., ormanlık alanda dolaştığı sırada ayağı çalılara takıldı ve tüfeğin üzerine düştü. Lise öğrencisi, tüfeğin ateş alması sonucu penisinden ve karın bölgesinden yaralandı. Yaralı olarak evlerine yakın bir noktaya kadar giden U.S., yakınlarından yardım istedi. Hastaneye kaldırılan genç, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

        KASIĞINA YERLEŞTİRİLDİ

        Ambulansla getirildiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyata alınan 15 yaşındaki U.S.'nin parçalanan penisi kurtarılamadı. Bunun üzerine Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi servisine yönlendirilen U.S.'ye bacağından alınan parçalarla yeni penis yapıldı. Mikro-cerrahi yöntemiyle yapılan penis, dokuların kendini yenilemesi ve hissin daha kısa sürede kazanılması için kasık bölgesine yerleştirildi. Penisin önümüzdeki hafta yerine dikileceği belirtildi.

        SETLEŞME İÇİN PROTEZ TAKILACAK

        Talihsiz bir kaza yaşadığını söyleyen U.S., "Kuş avlamak için babamın tüfeğini izinsiz almıştım. Dengemi kaybederek tüfeğin üzerine düştüm. Nasıl olduğunu bile tam hatırlayamıyorum. Bir yıldır hastanedeyim. Bir an önce sağlığıma kavuşup evime ve okuluma dönmek istiyorum. Doktorlarım yapılan penisin normalinden farklı olmayacağını söylediler. Sertleşme olması için protez takılacağını anlattılar" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ