Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumuna araçları bozulduğu için geç kalan üniversite adayları, polis ekipleri sayesinde sınava yetişti. Üniversite adaylarını sınava yetiştiren polis memuru ise o anları bir spiker gibi anlattı.

        ÖSYM Başkanlığınca düzenlenen YKS sınavının birinci oturumuna araçları bozulduğu için geç kalan üniversite adaylarının imdadına polis ekipleri yetişti. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus timleri, araçları bozulan öğrencileri polis minibüsüne alarak tek tek sınava yetiştirdi. Sınava geç kalma korkusu yaşayan üniversite adayları, yardımlarına koşan ekiplere teşekkür etti. Öğrencileri sınava yetiştiren polis memuru ise o anları adeta bir spiker gibi anlatarak öğrencilere başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler