Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Salma Hayek: Sevişme sahnesinde ağladım - Magazin haberleri
        1

        Rol aldığı 'Desperado' filmi ile ünlenen ve o dönem Hollywood'a giriş biletini kazanan Salma Hayek, yıllar sonra bir itirafta bulundu.

        Hayek, başrolünü Antonio Banderas ile paylaştığı filmdeki sevişme sahnesi çekilirken hissetiklerini anlattı.

        2

        'Armchair Expert' adlı haftalık podcast yayınında konuşan 54 yaşındaki oyuncu, sahnelerde çok gerildiğini ve ağladığını söyledi.

        Hayek, çekimden önce birçok kişisinin dışarı çıkarıldığını yalnızca kendisinin, Banderas'ın ve o dönemde evli olduğu Elizabeth Avellan'ın kaldığını belirtti.

        3

        "ÇEKİM BAŞLAYINCA AĞLADIM"

        Daha önce hiç böyle bir sahne çekmediğini söyleyen Hayek, "O yüzden çekim başlayınca ağlamaya başladım" dedi.

        Meksikalı oyuncu, ayrıca Antonio Banderas'ın tam anlamıyla bir centilmen olduğunu ve kendisine çok iyi davrandığını söyledi.

        4

        "BİRİNİN KARŞISINA HİÇ BÖYLE ÇIKMAMIŞTIM"

        Salma Hayek, "O sahneyi çekmek Banderas için hiçbir şeydi. Bu beni korkuttu çünkü daha önce birinin karşısında hiç bu şekilde bulunmamıştım" ifadelerini kullandı.

        Çekime başlamadan önce sarılı olduğuu örtüyü üstünden atıp çekmeden önce zorlandığını, 1-2 saniyeliğine örtüyü çıkardıktan sonra yeniden ağlamaya başladığını söyleyen Hayek, "O dönem yapabileceğimizin en iyisini yaptık" diyerek çalışma arkadaşlarını da övdü.

        5

        "BABAMI VE ERKEK KARDEŞİMİ DÜŞÜNDÜM"

        Ünlü oyuncu, ayrıca yönetmen Rodriguez'in de kendisine hiç baskı yapmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

        Oynadığınız karaktere büründüğünüzde bu sahneleri çekmekte sıkıntı yaşamazsınız. Siz, siz olmadığınızda bunu yapabilirsiniz. Ama babam ve erkek kardeşimi düşünmeden edemedim. Bu sahneyi izleyeceklerdi. İnsanlar onlarla dalga geçecek miydi? Erkekler üzerinde böyle bir baskı yok. Babaları, oğullarının seks sahnesini izlediğinde 'İşte benim oğlum" diyecek.

        6

        Daha sonra babası ve erkek kardeşine filmi izlettiğini söyleyen Salma Hayek, "Babanızın sizinle gurur duymasını istiyorsunuz" dedi.

        7

        "BİZİM İÇİN BAŞROLÜ KAPMAK İMKANSIZDI"

        Öte yandan Salma Hayek, geçtiğimiz günlerde oyunculuk kariyerinin henüz başlarındayken herkesin kendisine başaramayacağını söylediğini açıklamıştı.

        Press Association'a konuşan Hayek, "Bana, 'Meksikalılar bunu asla başaramazlar ve kariyerin 30'larının ortalarında ölecektir' derlerdi. O dönem bizim için Hollywood’da başrolü kapmak imkansızdı" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "SAVAŞTIM VE KAZANDIM"

        Kendisiyle gurur duyduğunu söyleyen Meksikalı oyuncu, "Ben savaştım ve kazandım. Neredeyse onlara inanacaktım. Dünyaya haykırmak istedim çünkü bu, harika bir şey" demişti.

        9

        Salma Hayek, ayrıca şunları söylemişti:

        Bunun farkına varmalılar; çünkü 30'larınızın da ortasında olsanız o baskıyı hissediyorsunuz, 40'larınızın da... Hayata geç atılmak, güzel bir şey. Bitmiş değiliz. Eğer hala yaratıcı, hevesli ve meraklıysanız, yaşamınız heyecan verici olabilir.

        10

        Birçok yapımda rol alan oyuncu, 2009 yılında iş insanı Francois-Henri Pinault ile nikah masasına oturmuştu.

        Çiftin, Valentina Paloma adında bir kızları bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ