Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Salma Hayek: Soğukkanlılığımızı korumalıyız - Magazin haberleri
        1

        Hollywood'un yıllara meydan okuyan ünlülerinden Salma Hayek, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        2

        KUMSALDA YOGA YAPTI

        Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Hayek, kumsalda siyah bikinisi ile yoga yaparken çekilen karelerini paylaştı.

        3

        "SOĞUKKANLI OLMALIYIZ"

        54 yaşındaki Salma Hayek'in "Soğukkanlılığımızı korumalıyız" notunu düştüğü gönderiler 1 milyondan fazla beğeni ve yorum aldı.

        4

        İki gün önceki paylaşımında takipçi sayısının 17 milyona ulaşmasını kutlayan ünlü oyuncu, hayranlarına teşekkür etmişti.

        5

        SAMİMİ İTİRAF

        Geçtiğimiz aylarda bu yaşına kadar yüzüne hiç botoks ya da dolgu yaptırmadığını, görüntüsünün tamamen doğal olduğunu söyleyen Salma Hayek, samimi itiraflarda bulunmuştu.

        6

        "KENDİMİ O DÖNEMDEN DAHA GÜZEL BULUYORUM"

        François-Henri Pinault ile evliliğinden dünyaya gelen bir kızı olan Hayek, şunları söylemişti:

        30 ve 40'lı yaşlarımdaki fotoğraflarıma baktığımda, kendimi o dönemden daha güzel buluyorum. Eskiden çok fazla öz eleştiri yapardım. Şimdiyse aynaya baktığımda bazı şeyleri görmüyorum. Kendimi seviyorum.

        7

        Hollywood'un yıllara meydan okuyan ünlülerinden Salma Hayek, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırtmıştı.

        8

        "NE OLACAĞINI GÖRMEK İSTEDİM"

        "Botoks yaptırmak istedim aslında" diyen Hayek, "Yaptıracağım için çok heyecanlıydım çünkü bunu daha önce hiç yaptırmamıştım. Ne olacağını görmek istedim" ifadelerini kullanmıştı.

        9

        Oyuncu, uygulama sonrası yan etkilerin geçmesi için yeterli zamanı olmadığından dolayı bu kararından vazgeçmek zorunda kaldığını dile getirmişti.